yubilly 43 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan I meni su konacno stigli retrovizori. Da stare nisam slucajno razbio (necu da kazema da sam malo plivao po suvom zajedno sa motorom) ove vjerovatno ne bih ni trazio. Onaj luis je cudo, ima svega za male pare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi kakvi su,bash me interesuje..moj drugar je kupio takve samo nisu karbon i ogledala mnogo tresu u voznji..jbga,kolko para,tolko muzike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam ih ja, kod mene ne tresu, sasvim normalno stoje. Jedino sto su malkice nepregledni ali treba se navici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na sve se chovek navikne,ja 2 god vec vozim bez retrovizora i migavaca.. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan koliko te izaslo ovo sve ukupno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi kakvi su,bash me interesuje..moj drugar je kupio takve samo nisu karbon i ogledala mnogo tresu u voznji..jbga,kolko para,tolko muzike... ja imam ovakve karbonske retrovizore . Ogledala mi se ne tresu u toku voznje.testirano prosle sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre yubili, di ćeš karbonske na CB500...Samo hrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan mozda si trebao kupiti tri-cetiri para za svaki slucaj hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan koliko te izaslo ovo sve ukupno? 30 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre yubili, di ćeš karbonske na CB500...Samo hrom. pa bili su hromirani ali rekoh malo da promenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan mozda si trebao kupiti tri-cetiri para za svaki slucaj hahahaha Koliko si ti kupio nozica za menjch? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...