Jump to content

Moto Zajednica

Servis za Canon

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

Interesuje me gde ima servis za Canon aparate?

Ne znam da li sam pogodio temu za ovo pitanje al nisam znao gde da je postavim. :)

Hvala unapred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

od skora novi ovlasceni canano servis: pixel plus u BG-u

(bg elektronik napokon izgubio licencu)

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Focus Plus, Ing Dejan Lazarevic , 063/ 8319299.

;)

Procitao sam nedje da se Fokus Plus kao firma podijelio i da je Dejan na istoj adresi i broju ali pod novim nazivom "Pixel Plus"...

• Svrati ponekad, 103 postova

Imam canon A 75 koji je nesto odkazao poslusnost: nesto kao crn ekran sa nekom senkom, a sve ostalo radi (blis, fokus ...) kupljen je 2004. Iako sam kupio A590 IS i smatram da je perfektan, ne bih se odrekao "LEGENDARNOG" A75 (kako je neko nekad napisao).

Sad me zanima da li je to CCD i koliko bi kostala popravka ili je nesto drugo i ne isplati se popravljati ga?

Da li je neko imao ovakvo iskustvo sa bilo kojim CANON-ovim aparatom.

Hvala

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Baš taj je imao moj drugar i posle godinu dana mu se "zacrnilo"...crko je CCD čip.

E sad jedna dobra stvar:

Nekako je proburgijao na netu da BG Elektronik zamenjuje CCD čipove besplatno, zbog Canonove fabričke greške...otišao, uradili i ništa nisu naplatili.

Probaj?

Pa da li ići u BG elektronik posle svih pohvala o njima??? Da li radi gospodin Dejan zamenu s obzirom da sam procitao da je sad on generalni zastupnik?

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Baš taj je imao moj drugar i posle godinu dana mu se "zacrnilo"...crko je CCD čip.

E sad jedna dobra stvar:

Nekako je proburgijao na netu da BG Elektronik zamenjuje CCD čipove besplatno, zbog Canonove fabričke greške...otišao, uradili i ništa nisu naplatili.

Probaj?

Tacno... Canon je izdao ovlascenje svim Canon foto servisima da ccdove menjaju bez naplate, zbog serijske greske. Trebalo bi da to funkcionise u svim ovlascenim servisima... Pa probaj...

Pa da li ići u BG elektronik posle svih pohvala o njima??? Da li radi gospodin Dejan zamenu s obzirom da sam procitao da je sad on generalni zastupnik?

ne vredi ici kod njih... em su nikakvi em su izgubili licencu i samim tim izgubili i podrski canona, tako da...

Focus Plus, Ing Dejan Lazarevic , 063/ 8319299.

;)

Procitao sam nedje da se Fokus Plus kao firma podijelio i da je Dejan na istoj adresi i broju ali pod novim nazivom "Pixel Plus"...

Servis: Pixel Plus d.o.o.

Adresa :Mihizova 22 , Beograd , Srbija

Broj telefona: +381-11-3392-844

Fax:  +381-11-3392-825

E_mail: servis@pixelplus.rs

Internet adresa: www.pixelplus.rs

Hvala na informacijama. Pokusaću posto je 2004. pa javljam ako uspe. Kao što sam naveo žao mi je da ga saljem u penziju kao nov je, prosle godine sam mu skinuo foliju sa displeja, možete misliti kako sam ga čuvao a sad da ga se odreknem.

Pozdrav

Posalji adresu gde se nalazi Pixel plus i ti, i ako ti nije frka proveri mi da li naplaćuju CCD i koliko bi kostala zamena.

Unapred zahvalan

Dejan PO

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

A sta li se desava ixusu 70. Radi pregled slika, ali kda prebacim na skljocanje izvuce malo objektiv, zastane i ugasi se. Nece da slika nikako. Neli put malo izbaci objektiv pa se ona zastita i ne otvori skroz...

• Svrati ponekad, 489 postova

Posalji adresu gde se nalazi Pixel plus i ti, i ako ti nije frka proveri mi da li naplaćuju CCD i koliko bi kostala zamena.

Unapred zahvalan

Dejan PO

U ponedeljak javljam.

To ti je Vladimira Neshicca 22, sadashnja Mihizova.

Iz Djure Djakovica do MLD, ili kako vec pumpe desno, onda niz ulicu pa prva ulica desno.

Ne mozzesh da promashish.

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R

Da postavim i ja jedno pitanje uvezi aparata. Naime imam Canon A 530,doskoro je fantasticno zavrsavao posao i odjednom prestaje da mu radi blic ustvari on radi samo blicne (kao poziciono svetlo a ne kao dugo).

Moje pitanje dali se isplati popravljati ili ne?

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

Da postavim i ja jedno pitanje uvezi aparata. Naime imam Canon A 530,doskoro je fantasticno zavrsavao posao i odjednom prestaje da mu radi blic ustvari on radi samo blicne (kao poziciono svetlo a ne kao dugo).

Moje pitanje dali se isplati popravljati ili ne?

sudeci po simtopmima, u kvaru je kondenzator, a to nije preterano skup deo za relativno star model kao sto je A530

ipak, da ne bih pricao napamet, pozovi servis pa pitaj za cenu

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nazvao sam Pixel plus i opisao kvar - rekose da je u pitanju CCD senzor i da Canon na to daje garanciju. Odneo aparat i rekose mi da dodjem za nedelju dana. Ispred servisa parkiran CBR1000RR, pa upitah "A za kolegu?". Covek pogleda kroz pozor na Afriku i rece, dodji posle 16h. Dosao sam u 15:30, bilo je gotovo.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Hm....Ja sam pre 3 godine otisao u BG elektronik, tamo mi radi kao neki vajni prijatelj, rekao mi da on to ne radi , ali me uputio na kolegu koji to radi (inace vozi motorcinu neku), ovaj me izveo napolje, uzeo aparat (A 60), popravio ga privatno za 50 jura. Eto mi garancija koju daje Canon na CCD preko Srbije i nadaleko poznatog servisa. Vec mesecima opet ne radi kako treba, trperi, linije, ljubicasto osencen gornji deo ekrana...zao mi da ga bacim , ako ne moram. Sutra idem i ja u taj servis pa cemo da vidimo...korisna tema !

• U prolazu, 0 postova

Hm....Ja sam pre 3 godine otisao u BG elektronik, tamo mi radi kao neki vajni prijatelj, rekao mi da on to ne radi , ali me uputio na kolegu koji to radi (inace vozi motorcinu neku), ovaj me izveo napolje, uzeo aparat (A 60), popravio ga privatno za 50 jura. Eto mi garancija koju daje Canon na CCD preko Srbije i nadaleko poznatog servisa. Vec mesecima opet ne radi kako treba, trperi, linije, ljubicasto osencen gornji deo ekrana...zao mi da ga bacim , ako ne moram. Sutra idem i ja u taj servis pa cemo da vidimo...korisna tema !

Odnesi ga opet u Canon servis, pa vidi sa njima, mozda ti opet zamene CCD, ili je jednostavno taj foto-aparat odradio svoje, i vreme je za novi.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Evo danas otisao u 14oo u Pixel plus, rekao sta i kako, da nije u nekom stanju , da radi nekako, ali da me vec godinama zezaju te linije i ljubicasti deo na vrhu. Zamolio gdju-cu Anu na prijemu da pita majstore da li moze do cetvrtka jer mi majka putuje u selo u petak , a voli da slika.....u 16oo zvoni mi mob, ljubazni glas se pretstavi kao Ana iz PIxel plus-a i kaze da je aparat gotov, da je bio u uzasnom stanju, bez pola srafova i da je zamenjen i CCD. Neverovatno!  Svaka im cast!!! Divni ljudi i hvala im !  Topla preporuka!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja