Jump to content

Moto Zajednica

I ja trazim jedan motor u Srbiji Honda CR 500

Recommended Posts

• Zainteresovan, 554 postova

Vec izvesno vreme trazim jedan specifican motor koji bih zeleo da imam u svojoj garazi, razgovarao sam sa ljudima koje poznajem, pratio oglase i sta sve jos ... ali rezultata nema  8), da se razumemo ja se ni ne zurim ali sve vise kapiram da ja prosto moram imati motor koji nosi tako jednostavno ime

Honda CR 500

Ovih par slova izaziva strahopostovanje u krugovima ljudi koji poznaju svet motokrosa, nije vazno da li je1986. ili 2001. godiste ... svi znaju da je u pitanju  monstrum koji ce vam pruziti svoju sirovu snagu ali vam nece oprostiti ni jednu gresku!

Na trenutak smo usli u trag jednoj koja je bila u Beogradu ali je prodata  nepoznatom licu  ;D

Ako slucajno znate za neku (preferiram mladje) voleo bih da mi javite u ovoj temi, ili na PP ili na bilo koji drugi  nacin!

Ako ostanem ziv posle prve voznje obecavam da cu castiti neko jagnje u Deliblatkoj Pescari ... pice se podrazumeva!  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2998 postova
  • Motocikl: FleXeR

Zoran Rankovic je bio vlasnik te u bg, bila je na ATV GRAVEL stazi, probao je poneko, patak, goran, a ja gledajuci njih nisam ni smeo da sednem....

Bila je u odlicnom stanju, okrenucu tel da pokusam da saznam gde je zavrsila druze.... ;D

Zoran Rankovic je bio vlasnik te u bg, bila je na ATV GRAVEL stazi, probao je poneko, patak, goran, a ja gledajuci njih nisam ni smeo da sednem....

Bila je u odlicnom stanju, okrenucu tel da pokusam da saznam gde je zavrsila druze.... ;D

Hvala  RBobane, ta informacija bi mi znacila, a za ostalo kao sto sam obecao  ;D

Ma kakvi jedna ima toga kolko hoces ali ti je sve u Italiji, sto ne predtavlja problem  ;)

http://www.subito.it/annunci-valle-d-aosta-italia/vendita/moto-e-scooter/?q=cr%20500&th=1&ps=0&pe=0

Hvala TA96, bilo bi mi jednostavnije da je nadjem ovde mada...

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R

Neznam dali ti sta znaci ali ima kod nas jedna,neznam koja godina ali je uradjen veliki servis i plastike tako da i izgleda dobro.Mislim da je starijeg godista jer se moze uzeti za nekih 1500 eura.

Neznam dali ti sta znaci ali ima kod nas jedna,neznam koja godina ali je uradjen veliki servis i plastike tako da i izgleda dobro.Mislim da je starijeg godista jer se moze uzeti za nekih 1500 eura.

Ako znas jos neki detalj znacilo bi mi ili eventualno kontakt telefon i ime co'eka.

Hvala u svakom slucaju!

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R

Neznam trenutno nista vise osim da je u posusju,saznao sam za njega jer moj prijatelj nesto pregovara sa tim tipom,prodaje mu nesto pa mu ovaj nudi cr pod racun.Mislim da bi ta transakcija trebala proci ovih dana pa cim nesto bude javim

Neznam trenutno nista vise osim da je u posusju,saznao sam za njega jer moj prijatelj nesto pregovara sa tim tipom,prodaje mu nesto pa mu ovaj nudi cr pod racun.Mislim da bi ta transakcija trebala proci ovih dana pa cim nesto bude javim

Hvala Joe 1000f

Stra i trepet  ;D

1416366.jpg

Jednom je neko sa foruma pisao kako je probao ovu zverku a posle se nocima budio okupan 'ladnim znojem i prepadnut do uzasa!

;D

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Za sta ti treba?

Ako hoces da je koristis iskljucivo za sta je namjenjena onda ti valjda ne treba registracija.

Kupis vani i vozis direktno u shumu.

Ili to nece ici tamo bash tako jednostavno?

Na mobile-u samo 10 komada, a naajzalosniji primjerak kosta 1600. Evo:

CR500 na mobile.de

edit: Jedan ovdasnji forumas je od malo novije napravio SM. Uzas od motora, ali ukradose mu ga, provalivsi u firmu pod alarmom i pretplatom na obezbedjenje.  ::)

Treba mi za sumu naravno ali bih uradio legalni uvoz zbog eventualnih prerada u SM ... ( kasnija prodaja)

okrad je opisao svoje iskustvo.

inace svaka cast na zelji da krotis tako nestn.

Nekad nisam jasan sam sebi ... ali to sam ja  ;D

Za sta ti treba?

Ako hoces da je koristis iskljucivo za sta je namjenjena onda ti valjda ne treba registracija.

Kupis vani i vozis direktno u shumu.

Ili to nece ici tamo bash tako jednostavno?

Na mobile-u samo 10 komada, a naajzalosniji primjerak kosta 1600. Evo:

CR500 na mobile.de

edit: Jedan ovdasnji forumas je od malo novije napravio SM. Uzas od motora, ali ukradose mu ga, provalivsi u firmu pod alarmom i pretplatom na obezbedjenje.  ::)

Ubedljivo najzalosniji primerak sam video kod nas, covek je isekao ram i ubacio motor od MZ-a 250 i tako upropastio i MZ-a i CR-a!

• U prolazu, 95 postova

Vec izvesno vreme trazim jedan specifican motor koji bih zeleo da imam u svojoj garazi, razgovarao sam sa ljudima koje poznajem, pratio oglase i sta sve jos ... ali rezultata nema  8), da se razumemo ja se ni ne zurim ali sve vise kapiram da ja prosto moram imati motor koji nosi tako jednostavno ime

Honda CR 500

Ovih par slova izaziva strahopostovanje u krugovima ljudi koji poznaju svet motokrosa, nije vazno da li je1986. ili 2001. godiste ... svi znaju da je u pitanju  monstrum koji ce vam pruziti svoju sirovu snagu ali vam nece oprostiti ni jednu gresku!

Na trenutak smo usli u trag jednoj koja je bila u Beogradu ali je prodata  nepoznatom licu  ;D

Ako slucajno znate za neku (preferiram mladje) voleo bih da mi javite u ovoj temi, ili na PP ili na bilo koji drugi  nacin!

Ako ostanem ziv posle prve voznje obecavam da cu castiti neko jagnje u Deliblatkoj Pescari ... pice se podrazumeva!  ;D

Imam ja jednu,vec 10-ak godina, 98g.u fabrickom stanju. Imao sam i jednu stariju 86.g. (obe istovremeno) ali sam je pre par godina prodao nekom decku sa Vidikovca.

Inace lako se vozi, mozda i lakse od npr. CR125 jer ne moras da pazis da uvek budes u visokim obrtajima jer ova vuce UVEK, ne gusi se na niskoj turi. A utisak u voznji je neuporediv sa bilo cim drugim, tj. neopisiv.

post-2667-12879039860263_thumb.jpg

post-2667-12879039860731_thumb.jpg

post-2667-12879039861084_thumb.jpg

post-2667-12879039861443_thumb.jpg

post-2667-12879039861798_thumb.jpg

post-2667-12879039862383_thumb.jpg

post-2667-12879039862733_thumb.jpg

wow kakve fotke!

Srecno Zozon, da ti stigne sto pre pa da vidimo i to cudo!!!  ;)

I ja jedva cekam , pa da krene oranje ;D

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Taj motor je na zemlju samo kada stoji... ;D ;D ;D

Sto se da i videti sa prethodnih slika... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja