Peki 1214 Napisano Mart 1, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan U ulici Cara Nikolaja 37 (ex 14 Decembra) tik uz prodavnicu TIGAR Pirot, otvorena je nova radnja za prodaju moto opreme Na žalost nema ni imena radnje ni broja telefona u izlogu a danas je nedelja pa radnja nije ni radila. Uglavnom, u izlogu se vrte arai corsair i shoei xr1000 kacige, a sudeći po izlepljenim “brandovima” ima još puno robnih marki koje prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 1, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I ja večeras prošao tuda i video radnjicu. Nije veliki lokal, ali već kol'ko sutra ću da prođem i vidim šta ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to u komsiluku dacu Vam podrobniji izvestaj koliko sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to u komsiluku dacu Vam podrobniji izvestaj koliko sutra. Proveri i cene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su Shoei kacige u Beograd ali ne preko te prodavnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nego? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da napise koje su cene tamo za Arai RX7, Shoei XR1000 I X11? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shoei kacige su na carini spremaju se za sajam pa cete moci tamo da me nadjete kao jedinog ovlascenog uvoznika za Shoei kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas li u ponudi Cross modela? Ako imas-koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo kod Arai-a ne treba da pricam ko je jedini ovlasceni uvoznik za Srbiju a kacige stizu za sajam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Shoei fabrika malo kasni sa proizvodnjom Cross kaciga, na sajmu cu imati samo jedan model ali narucujem odmah posle sajma jos komada koji ce stici za 7-10 dana po zavrsetku sajma... Evo cisto da vidis kako izgledaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to u komsiluku dacu Vam podrobniji izvestaj koliko sutra. Proveri i cene ;D Ovako neradi skupljaju se zaineressovani za skup Crnotravaca i neku zurku. Neformalno proraddice za desetak dana??? Toliko od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan jel proradila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro treba da stigne iz fabrike Shoei tekst o razlikama izmedju kaciga koje se proizvode za Ameriku i Evropu, mozda izgledaju isto ali daleko je od toga... Trebalo bi taj tekst uskoro da stigne pa na brzinu da se prevede a onda cete svi moci da saznate stvarnu razliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta je bilo sa tim tekstom? narucio sam arai iz USA i u cemu je ta razlika? inace, treba mi jedan deo kacige, lufter, mozda i vizir, gde bih to mogao da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan u toj prodavnici imaju Arai rx7 hopkins replica kacigu, koja se meni bas mnogo svidja kosta 81 k din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, videh je i ja nije losa, mada mi se vise svidja drugi model a tako dobro stoji ona suomy Vandal nesto me golica da je kupim iako mi uopste ne treba, kaciga je bas kvalitetna. Radnja je bas mala jedva se okrenes ali imaju super stvari i prodavac je skroz OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...