Mikka 431 Napisano Mart 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pobegoh malo u Saharu da radim neki katalog, ovaj put bez Hitmana (problem sa pasosem !!!) Stigli u grad Sus, spavanjac pa u pustinju, tacnije grad Tozer (vrata pustinje) i planinska oaza Chebika (moje omiljeno mesto) Ustali rano, dorucak, kafa i peglanje kroz planinski deo (Atlas), pa polako do pustinje, nekih 500km Jutro u Susu. Kroz gradice... Stigli u Tozer, sunce brzo pada, pa ne gubimo vreme, sminkanje i sredjivanje modela na neobicnom mestu ! ;D Nas verni vozac Hakim. Dok cekam da presvuku devojku nastavljam foto seansu sa Hakimom ! Nastavljamo snimanje, u ndedostatku Hitmana, art direktor u ulozi Aziza (asistent) ;D ;D ;D Palo sunce ! raspremamo se pa nazad u hotel. Hakim pegla ! ;D ;D ;D Stigli u hotel... Chaj u Sahari pa spavanjac, ustajemo u 05h pa ka oazi Chebika gde nastavljamo snimanje. Jutro u Tozeru. Krenuli u oazu. Deca nas docekuju u oazi. Nastavljamo sa snimanjem... Povremeno su nas turisti ometali... Lokalci iz oaze. Blejim dok ne presvuku devojku... Iguana. Ja u akciji. E sad, motora nije bilo mnogo, video sam samo dva BMW-a HP2 i jedan KTM ADV ekipica natovarena i pegla negde.... Nastavak... Pozzzz svima iz Sahare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh promasih podforum !! Stupido !!! Admini reagujte !!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aziz, light! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 1, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aziz, light! Ahahahahahahahahaha ! Bravo Cehe !!! Hebiga moj Aziz ostao bez pasosa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aziz, light! Ahahahahahahahahaha ! Bravo Cehe !!! Hebiga moj Aziz ostao bez pasosa ! Imam ja pasoš i držao sam zilbu ranije... mogao si mene da vodiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A i 'Hakima' si zaboravio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ladno imas istu maramu ko ja..liijjjj :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh promasih podforum !! Stupido !!! Admini reagujte !!! ;D ;D ;D ;D Dobrodosao ;D ;D ;D Reci nesto malo vise o sebi, hahahahahhaa Do sada najbolje predstavljanje, nisi nista rekao o sebi, a imam utisak kao da se znamo godinama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja imam pasos, mogo si mene da cimnes da setam ono ogledalo po pesku... I da sminkam ;D wusssy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A jel si maramu pozajmio od shejtana ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo da li je ovde bike visak ili nedostatak... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pih.....ja imam i pasosh i Schengen i znam nesto malo sa zilbericama, a Landcruiser mi je uza specijalnost iz prethodnih ratova ovdi....i ti me ladno ne povedes... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pustinja, manekenke, 5* hoteli a nije lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan sjajne fotke miko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E lijepo bogami, dobar posao imas Mika a jel junior pece zanat ili samo igra CS Kako kolega sa SLIK frizurom podnosi vrelinu Sahare Poz od neumornih kanterasha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pih ... ... hebeš februar bez snega ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja imam pasos, mogo si mene da cimnes da setam ono ogledalo po pesku... I da sminkam ;D Da, ali moraš i da presvlačiš modele, da li si i na to spreman? ;D To je jako težak posao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tebra vidim se da se lepo provodis, a i snajka nije losa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebe.... ;D Ja se ne bih vracala jos par meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da me podjebavash, objasni mi na koju foru radi SMS u sahari:0 Gde si pokvarenjaku priznaj, saljesh nam fotke od prosle godine ;D ;D Fotke su do dzadza;) Jel to blizu Gold Resident-a tj Port el Kantaui-ja..? ... tamo treba da imem Boze zdravlja na leto, da radim neki privatno katalog, erotske fotke ovo, ono, tebe to ne zanima... ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Gadan pos'o... Gadan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajmo da se menjamo sa poslovima na par dana... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre 5 godina u Sahari i mogu samo da kazhem - ZNAM KAKO TI JE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ,BRAVO ,turi neke markere ,vec vidim di ćemo se zimus voziti .Ako naidje onaj rumun Ebemte Popesku beži koliko te noge nose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikko jos da je motor pa ožeži po pesku ... ;D Šalu na stranu, stvarno lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...