salle_ 59 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan posto prvi put radim sa plastikom od ktm-a , znaci ona elasticna plastika kao na krosu .. osmirglao sam prvo smirglom 500 , ali nije hteo da se primi spric git , onda sam skinuo sve pa presao vodenom 800 , i bacio spric git , obradio vodenom 1000 , pa farbanje , i sada se sve odlepljuje zajedno kao nalepnica ///? u cemu je problem ? jel treba da ide neki prajmer i kako se nanosi , koja vodena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno plastik prajmer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan a koja smirgla pre plastik prajmera , i sta nakon toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Februar 28, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To sa 500 je zeznulo stvar jer to ti je prefino za prajmer.Predji sa 240 rukom ili 120 na mashini i plastik prajmer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan polako ... opet i kad stavi prajmer ako nestavi elasik aditiv u sprickit i boju onda ce mu boja pucat...naglasio je "mekana plastika" znaci... posmirglaj sa P320 vodenim(240 ce se vidjeti) baci prajmer za plastiku,kad se osusi,spricas spricgit u koji si dodao 2K-elastik, spricgit osmirglas sa p600 ili p800 i farbas s bojom u koju si takodje dodao 2k-elastik napomena,elastik aditiv dodajes u boju prije mjesanja sa ucvrscivacem p.s. nije ti se prihvatilo jer je vjerojatno bilo malo masno...prije svega prebrisi antisilikonskim cistilom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22531 Napisano Mart 1, 2009 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je imao slican problem a resio ga je tako sto je plastike spremao kao za farbanje (zavrsno smirglanje 1000-arkom) te je na iste nalepio narandzastu foliju,onu kao sto taxisti koriste i mogu reci da izgleda bolje nego farbano a i uvijanje plastike foliji ne predstavlja problem... To je moj predlog,lepo izgleda i jeftino je. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Salle, nazalost, ja radim plastike ovih dana pa sam se susretao sa raznim problemima...Taj plastik prajmer je dobra stvar, ali jede farbu oko tog plasticnoog mesta. Mora se izgleda skinuti sva farba pa onda gitovati gde treba pa onda plastik prajmer....a i spric git mi je razvalio postojecu farbu koliko je jak. Ma bas problemi. Najbolje je znaci , po meni da se skine stara farba....pozdrav od kolege sa skuteri.org-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pozz.. nego nije bas problem u tome da se skine farba , ta plastika nikad nije ni farbana nego je ona cista kros plastika koja je fabricki narandzasta .. probacu sutra sa plastik prajmerom pa cu da vidim dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 1, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Farbach je ovo vec negde objasnjavao, probaj malo sa pretragom, mislim da ces naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasale 0 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima...ja sam imao taj problem sa Yamahom XT 600 plastike su bile malo ostecene tj izguljene,,,osmirglam, izgitujem sa gitom za plastiku, spric git,opet smirglanje, vodeno,farbanje.....i posle 2 meseca popuca i pocne da se odlepljuje....raspitivao se, jedan prica ovako drugi onako... ja se naljutim osmirglam do plastiike sa 240 lepo operem, osusim, izgitujem, polako presmirglam, premazem antisilikonom, plastik prajmer i on se NE SMIRGLA,baza 2 ruke,lakiranje takodje 2 ruke,susenje 2 dana, 1000 smirgla rotaciona polako sve predjem zatim 3000 rotaciona sa vodom naravno, i onda poliranje 3 ruke....konkretno polir pasta G6, G3, i na kraju vosak...plastike su kao nove,probao sam da ih savijam i izdrzale su..NAPOMENA- POTREBNO JE STRPLJENJA I VOLJE NIKAKO NA BRZINU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...