pit 237 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam zvao u banku, i na racunu je bilo 6 uplata po 1.000 din. Mislim da je dosta vise uplaceno do subote, al verovatno novac jos nije legao na nas racun koji je otvoren (mislim da subotom ne funkcionise platni promet). Najvise uplata ocekujemo danas i sutra, i pravu informaciju imacemo u sredu. Od 60 i kusur hm....hm..... ??? ??? ??? ???.Samo se nadam da ce svi koji su se upisali na listu i uplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike to je ekipa koja se odaziva na akcije i koja je "uvek tu"....voleo bih da grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan zalosno ali istinito.No dobro nije lose ni 70 X 1000 din Otprilike to je ekipa koja se odaziva na akcije i koja je "uvek tu"....voleo bih da grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Odradjeno danas u 9 sati.Nemam skener ali nema veze videcete na izvodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da bar dobacimo do 1000 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam zvao u banku, i na racunu je bilo 6 uplata po 1.000 din. Mislim da je dosta vise uplaceno do subote, al verovatno novac jos nije legao na nas racun koji je otvoren (mislim da subotom ne funkcionise platni promet). Najvise uplata ocekujemo danas i sutra, i pravu informaciju imacemo u sredu. Objavi koje su uplate legle, pa ako moja nije legla da nosim uplatnicu da pitam gdje su pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hmm, Pablovo ime nosi za obojicu uplatu, znaci da mora biti i jedna od 2000 dinara. Treba proveriti da nije negde problem zbog nickova na uplatnicama, pa neko "ne zna" kako da rasknjizi ili sta slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uplatio sa mojim imenom i prezimenom jer sa nikom nisu dali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pravili problem zbog nicka, ali su prihvatili sa punim imenom, prezimenom i adresom + nick na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 893 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan uplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Sa punim imenom i prezimenom, bez nicka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Martin_ZR 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: yamaha tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2788 Napisano Mart 2, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1451 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno danas... Posto imam dosta "iskustva" sa uplatama preko banaka i preko poste, moguce da preko poste - ukoliko je u pitanju manja ispostava - uplate "putuju" i po nekoliko dana dok se uplate preko banki rasknjizavaju vec sutradan ili najkasnije posle dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odrađeno. Trebaće par dana da sva lova stigne. Verovatno će uplate od vikenda koje idu preko pošte leći do srede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Preko pošte lova "putuje" dva dana. Kako sam čuo - šalju je u Zanzibar na kontrolu ispravnosti, obnovu boje i odvrtanje ušiju na ćoškovima. Zato su zadnjih par mjeseci sve novčanice - kao nove... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uplacujem sutra kad se budem vracao iz BG-a. Nadam se da ne kasnim sa uplatom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to što ide za Zanzibar ajd nekako al' što donde i nazad poštar nosi peške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio 2.000 din. Umesto nika upisao ime jer drugacije ne moze. Mogla bi da se povice crta za dan dva da vidimo gde smo... Da se ponovimo. Mada mnogo vremena nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Do ovoga trenutka na racunu imaju 33 uplate i ukupan iznos od 34.500 din. Idemo bajkeri, imamo da uplatimo jos sutra i prekousutra. U petak se novac prebacuje Boletu. Sigurno mu je svaki trenutak bitan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam u meridijan banci.Verovatno ce za dan -dva da legne novac.A mozda i odma.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda da postaviš spisak uplatilaca? Verujem da još sve uplate nisu pristigle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Možda da postaviš spisak uplatilaca? Verujem da još sve uplate nisu pristigle. Naravno da cu postaviti, ali sada ne mogu. Danas posle 15.00 cu svratiti u banku da uzmem izvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...