bugsy 380 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora da mu je teško jer propušta nove postove u BUT & GUZ temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav iz Moskve ! Internet mi radi samo je protok mali pa nemogu da posaljem poruku ??? A sto se tice pracenj dogadjaja uspevam kolko tolko posto mi racunar radi stalno mogu da primam poruke i mejlove :o hvala vam na lepim zeljama i za podizanj morala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako druže i nemoj više od 3 sestre u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Bole, drz' se i pozuruj nazad, znas sta nas sve ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Bole pozdravi ruskinjice a ako imas cime uslikaj koju sestricu da vidimo ko se to brine o tebi... ;D Pozdrav iz Uzica... cekamo te, sezona je tek pocela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Bole slikaj sestre pa podeli i sa nama delic rusije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobre želje ti šalje klub MzM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako druže i nemoj više od 3 sestre u isto vreme Ne preteruj Bole, znaju one da se zalepe za gace !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam se cuo sa Boletom, i , jos uvek nista. U svakom slucaju sve vas puno pozdravlja. Ostaje samo da mu drzimo fige da bude sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6494 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Bole, nek ti ugrade bubac sa neke mecke kao zamenski deo, pa da nam se vratis ;D ;D. Sta se desava tamo? Sta kazu Bacuse, hoces li skoro nazad, opravljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan drz se Bole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Bole, držim palčeve da sve što pre prođe i da se vratiš kuči ;D! Možda se posle čak i upoznamo - nikad neznaš. Puno sreče - M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bole, u ime MZM, pridružujem se dobrim željama drugara motorista, pa da se nakon tvog povratka i upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bole još čeka da se sve poklopi. Razmislite o prikupljanju dodatnih sredstava, ako čekanje potraje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ncelu ekipu ,koristim priliku brzeg interneta pa se javim ! Promena i dalje nema a kada ce biti samo Bog zna! Cucemo se , ako bude novosti javljeno ce biti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Drz se junace, dace Bog bice dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan LEGENDO ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se, vidim da postujes i po temama koje su vrlo, hm, mislim, guze, lepe zenske pozadine i tako to. sto znaci da si u odlicnoj kondiciji....... Ruskinjice su cudo, jel da , uh......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav i skoro smo te pominjale u B.crkvi svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novosti, dugo te nema ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoskoMiric 0 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Titel Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas sve !!! :o :o :o :o :o ovom prilikom vam nista novo nemogu saopstiti ja sam ziv a kad budem i zdrav tu radost cu podeliti sa vama Hvala vam na brizi , samo da znam da ste uz mene to me cini srecnijim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6494 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 3043 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, bre Bosko, zavrsavaj sa tim, pa znam gastarbajtere koji su manje vremena proveli "privremeno" u inostranstvu . Ne daj se, druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano Bosko, jedino vazno je da se to zavrsi kako valja. Ako se neki dan i oduzi, nadam se da si se snasao za neko "drustvo" tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi držimo palčeve i nadamo se, da češ uskoro "sasvim nov" kuči. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...