duleduka 35 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo, danas uplaćeno, učestvovali: Dalmatino73, Makins, Grdoje, Jamana, Killer NS, Drumskalisica, Boban, Jevta68, Darkman, Cicak, Johan, Fiume, Momcha, Ticma, Pop, Zmajcek, Kawasaki ZR, DzOkS, Arpad i Duleduka. Mnogi su uplaćivali i pojedinačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji jos neki Velja Radenkovic ili je ovo neka greska? MIslim boli me uvo koja ulica pise dok god je covek dobio svu lovu. Ja jesam Velja Radenkovic ali ovo nije moja ulica + ja sam iz Panceva. 04.03.2009 VELJA RADENKOVIC, SREMSKA 5, Beograd 2000,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Cija je ovo adresa? Moje adrese nema ni kod koga drugog? Idem do banke da prverim jel su poslali. Imam jos uplatnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja devojka je uplatila na jednu uplatnicu za mene i nju. Po ovom listingu su je prekrstili u musko i kao adresu su napisali Vracar, a mi smo kod OMV-a na Adi. E sada, adresa pored imena je mesto gde je uplatila, tako da ne moras da ides do banke, vec je kod tebe verovatno isti slucaj kao i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u glavi ima u nozi. Centrala agrobanke je na toj adresi. Ispao sam glup u drustvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u glavi ima u nozi. Centrala agrobanke je na toj adresi. Ispao sam glup u drustvu. Bitno je da su pare sigle gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, danas uplaćeno, učestvovali: Dalmatino73, Makins, Grdoje, Jamana, Killer NS, Drumskalisica, Boban, Jevta68, Darkman, Cicak, Johan, Fiume, Momcha, Ticma, Pop, Zmajcek, Kawasaki ZR, DzOkS, Arpad i Duleduka. Mnogi su uplaćivali i pojedinačno. Samo da prijavim da je Duleduka veliki gospodin! Covek realizuje sve sto mi smislimo u kafani. Ne daj se Bole!Vidis koliko je ljudi uz tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ode nam tema u zaborav.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada! P.S. Duka za Predsednika! Idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Okacili smo baner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican potez.... Udara direktno u glavu - tako treba, nadam se da ce imati efekta da oni koji jos nisu daju prilog prema svojim finansijskim mogucnostima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan baner super izgleda... (preznojih se da smislim recenicu a da nije je ispred baner) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ode nam tema u zaborav.......... povlacim predhodnu izjavu... svaka cast na ideji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... extra je ispalo pogotovo mi se dopada koriscenje nika u scripti... exxxtra ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Baner super izgleda. Samo imam jedno pitanje, da li svima pise nick pa tekst koji ide, bez obzira da li ste uplatili ili ne? Moja devojka je uplatila na jednu uplaticu za mene i nju pa se osecam malo prozvano iako sam uplatio. U svakom slucaju, pun pogodak za baner! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan broj ZR na baneru nije dobar, fali jedna nula nakon prve trojke..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MC SREM je na žurci sakupio 1150 eura i 100 $. http://www.mcsrem.com/home.php?Lang=SR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan broj ZR na baneru nije dobar, fali jedna nula nakon prve trojke..... Hvala, ispravljeno. MC SREM je na žurci sakupio 1150 eura i 100 $. http://www.mcsrem.com/home.php?Lang=SR Bravo Sremci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baner super izgleda. Samo imam jedno pitanje, da li svima pise nick pa tekst koji ide, bez obzira da li ste uplatili ili ne? Da, piše nick ulogovanog korisnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Firefox-u banera nigde nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 19, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Firefox-u banera nigde nema? Koji firefox? Mozda imas neki banner blocker. Imam ff3 i vidim sve lepo. ZR dobar dok korisnik nije ulogovan- nakon logovanja opet imam baner sa pogresnim ZR Isti se fajl koristi za oba slucaja, ne bi smelo da ima razlike... Ulogovan sam i vidim dobar broj nula u ZR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Firefox-u banera nigde nema? Dozvoli pop up sa ovog sajta u OPTIONS i ima da ti se prikazuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan MC SREM je na žurci sakupio 1150 eura i 100 $. http://www.mcsrem.com/home.php?Lang=SR Bravo delije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...