fantommacan 76 Napisano Mart 10, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan traje li jos ova akcija.uplatio bih.sad sam video temu.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan traje li jos ova akcija.uplatio bih.sad sam video temu.? Traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Mart 10, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Daj ,momci, jos malo gasa za Boleta, ne posustajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi oce biti na sajmu stand bjba ili moto drustva ili nekoga gde mozemo da postavimo kutiju za priloge.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan ljudi oce biti na sajmu stand bjba ili moto drustva ili nekoga gde mozemo da postavimo kutiju za priloge.... EVO JEDNE FANTASTICNE IDEJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Daj bože da se mi ovako sakupimo jedan dan ljudi iz Nemačke,Afrike i sa naših prostora svi koji imaju srca i izašli u susret o ovoj teškoj situaciji i naravno sa ozdravljenim Boletom i popijemo u miru jedno dobro hladno pivo i da se prisećamo da ispod kožnih i goretex oprema ipak su to ljudi sa srcem . Svaka čast svakome dobri ljudi. Hladno pivo u DOBROM drustvu...............moze !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Daj bože da se mi ovako sakupimo jedan dan ljudi iz Nemačke,Afrike i sa naših prostora svi koji imaju srca i izašli u susret o ovoj teškoj situaciji i naravno sa ozdravljenim Boletom i popijemo u miru jedno dobro hladno pivo i da se prisećamo da ispod kožnih i goretex oprema ipak su to ljudi sa srcem . Svaka čast svakome dobri ljudi. Hladno pivo u DOBROM drustvu...............moze !!! Pa i da se zamezi nemamo nista protiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proverio, na mom izvodu je OK. Virman je krenuo odavde (Gabon) i trebalo bi da bude na racunu (Kepa) , proverite u Univerzal banci. Ako nesto nije u redu, javite mi kako bi intervenisao u mojoj banci (ovde u Gabonu). Pozdrav Boletu........... PS: ideja ispred Ruskog Cara je...........ODLICNA ! - hitno je realizovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam provjerio. Sa mog racuna su pare skinute 06.03. i 10. 03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, cifra na racunu se menja. Trenutan iznos na dinarskom je 107.100 din. Na devizni rucun je leglo 09.03. 190 eur. 10 eur. provizije, malo li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, cifra na racunu se menja. Trenutan iznos na dinarskom je 107.100 din. Na devizni rucun je leglo 09.03. 190 eur. 10 eur. provizije, malo li je? nije samo to, i meni su uzeli 9 € ako ih ovo iz krize ne iscupa nece nista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 11, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zato ostaje stara srpska varijanta slanja para po vozacu autobusa jeftinije i brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu..........pa ovo je sramota, Banka prima novac i uzima procenat.........SRAM IH BILO !!! Krajnje je vreme da se ti % usklade sa Evropskim i Svetskim bankarskim standardima Ovako .........necemo dogurati daleko...... ??? Na uplatu od 200 evra .......oni su uzeli 10 evra.......pa to je 5 %..... ??? Neshvatljivo...........za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Mart 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I za nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nalogu koji sam dao mojoj banci ovde upisao da svi troskovi idu NA MENE. Molim Kepu da mi javi kada mu stigne uplata da li je stigla u celosti ili su ovi (nasa Banka) nesto uzeli za sebe Kepo .......javi mi molim te............hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje stanje na dinarskom racunu je 117.100 din. Stanje na deviznom 1.785 eur. Legla je Rokijeva uplata od 1.605 eur, sa koje su skinuli proviziju 10 eur. Imamo humanih ljudi i iz Slovenije, koji ce se prikljuciti nasoj akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan steta sto ne moze sajam da se iskoristi za prikupljanje... dovoljno bi bilo samo u subotu da bude skupljanje... ne mora ceo radni dan... tipa od 12 do 15h tad bi bilo najvise ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih sve clanove koji nisu do sada ucestvovali u ovoj akciji, da nam se pridruze sa skromnim ucescem. Njegovo zdavstveno stanje iz dana u dan je sve losije , i od NAS ZAVISI dali ce uspeti da stigne na vrema u Rusiju! Kada nam sav novac legne na racun do sada je skupljeno oko 3.600 eur, a Boletu je potrebno jos 6.400 eur da se spase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki update kako je Bole sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak sam bio kod Boleta. Odusevljen je ovom akcijom jer vidi da se dan odlaska u Rusiju brzo priblizava. Tacan iznos preostalih para nismo stigli da pogledamo posto on nije mogao da ode do banke ali cu veceras da se cujem sa njim pa cu da apdejtujem najnovije informacije veceras. Ne mogu ranije da zovem posto je danas cetvrtak i on je ceo dan na dijalizi a posle toga je zestoko sje.... Sanitet dolazi po njega Utorkom, Cetvrtkom i Subotom, voze ga u Novi Sad na dijalizu i vracaju ga uvece. Objavicu veceras sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaticu i ja sutra neshto,nije puno al od srca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da nesto da doprinesem. Koliko jos para fali, ajde da se nategnemo jos malo ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih sve clanove koji nisu do sada ucestvovali u ovoj akciji, da nam se pridruze sa skromnim ucescem. Njegovo zdavstveno stanje iz dana u dan je sve losije , i od NAS ZAVISI dali ce uspeti da stigne na vrema u Rusiju! Kada nam sav novac legne na racun do sada je skupljeno oko 3.600 eur, a Boletu je potrebno jos 6.400 eur da se spase! jos 6400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak sam bio kod Boleta. Odusevljen je ovom akcijom jer vidi da se dan odlaska u Rusiju brzo priblizava. Tacan iznos preostalih para nismo stigli da pogledamo posto on nije mogao da ode do banke ali cu veceras da se cujem sa njim pa cu da apdejtujem najnovije informacije veceras. Ne mogu ranije da zovem posto je danas cetvrtak i on je ceo dan na dijalizi a posle toga je zestoko sje.... Sanitet dolazi po njega Utorkom, Cetvrtkom i Subotom, voze ga u Novi Sad na dijalizu i vracaju ga uvece. Objavicu veceras sta se desava. pozdravi ga puno od devojaka iz Pančeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...