aca-pn 6421 Napisano Mart 3, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam pustio elektronskim placanjem, sutra lezu pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ispod Zorana Topalovića, treba da piše Gaćeša Đorđe. Kilavo je, ali barem se kreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Braco i Sestre, Hvala Vam u Boletovo ime jer svaki dinar znaci i to bukvalno. Ova slika je od pre nove godine i tu Bole odlicno izgleda. Od tada se situacija pogorsala i poceli su jos neki nezeljeni efekti. Neverovatno je koliko problem bubrega izaziva neke druge anomalije. Konstantno je malokrvan jer svaka dijaliza odvuce malo krvi a transfuziju nesme da primi jer posle nje ne sme 6 meseci da ide na transplantaciju. Kolicina tecnosti i hrane mu je zestoko limitirana. Sa ovim podacima zelim samo da Vas obavestim koliko humanu stvar radite. Sa Boletom se cujem nekoliko puta na dan i moram da Vam prenesem njegovo odusevljenje kada je cuo da je ova akcija pokrenuta jer sa svakim dinarom dan transplantacije se blizi a i automatski kraj njegovih muka. Cinjenica je da ce on morati jos dugo posle operacije da pije lekove protiv odbacivanja organa ali to je mnogo manja zrtva nego sadasnja situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno danas, kasnila plata... sad stigo da okacim sad videh.... treci od kraja na drugom listu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Mart 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam i ja danas kao i moja devojka Daca, koja je od skora clan ovog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam zbog kasnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan turbopedja/ Braco i Sestre, Hvala Vam u Boletovo ime jer svaki dinar znaci i to bukvalno. Ova slika je od pre nove godine i tu Bole odlicno izgleda. Od tada se situacija pogorsala i poceli su jos neki nezeljeni efekti. Neverovatno je koliko problem bubrega izaziva neke druge anomalije. Konstantno je malokrvan jer svaka dijaliza odvuce malo krvi a transfuziju nesme da primi jer posle nje ne sme 6 meseci da ide na transplantaciju. Kolicina tecnosti i hrane mu je zestoko limitirana. Sa ovim podacima zelim samo da Vas obavestim koliko humanu stvar radite. Sa Boletom se cujem nekoliko puta na dan i moram da Vam prenesem njegovo odusevljenje kada je cuo da je ova akcija pokrenuta jer sa svakim dinarom dan transplantacije se blizi a i automatski kraj njegovih muka. Cinjenica je da ce on morati jos dugo posle operacije da pije lekove protiv odbacivanja organa ali to je mnogo manja zrtva nego sadasnja situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Roki je izrazio zelju da ucestvuje u ovoj nasij akciji, pa postavljam racun sa instrukcijama za uplate iz inostranstva. Naravno, ovaj racun vazi za sve kolege forumase iz inostranstva koji zele da ucestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Instrukcije za EUR.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi jedna osoba rekla .. .da je u pitanju rostilj onda bi se okupilo 200 forumasa - kad konkretno treba neka akcija svi se ucute ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Postoji ideja za akciju koja bi obuhvatila i jedno i drugo, videcemo moze li se realizovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam uplatio 1000,00. Bole, nadam se da će akcija uspeti i da ćeš opet doći da me palamudiš za prodaju Guzzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 4, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Stigla plata...sutra ujutro uplacujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prabacio sam sad elektronski, iz Erste banke, valjda će da stigne brže.Zao mi je što nisam mogao pun iznos, al stislo me nešto ovih dana... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na odziv (sedamdeset i nesto od 6042 clana :-[ ??? ) mislim da bi trebali da okrenemo jos po neki krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan uplaceno ...... u petak ,pravimo druzenje u kafani,sa jos jednim pokusajem da se skupi jos novca za boleta preporucena suma 500 din, moze i vise ili koliko ko moze i zeli... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31843.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sad uplatih 2 crvene. Mislim da bi najveci trik bio za suncanog dana (jedan od narednih) okupiti se i rasporediti u 2 grupe: Na Adi, i negde u centru. Naci nekoliko devojaka da skuplaju lovu. I sami znate da svako pridje da gleda motore, a opet znate kako je tesko odbiti lepu devojku koja trazi od vas da uradite humanu stvar. Smem da se kladim da bi obrlatili 90% onih sto zastanu da vide sta je. Jeste da nas ima ovde ali to nije nista naspram tranzita ljudi recimo u Knez Mihajlovoj. 10k nije mnogo al je hitno a i slabo ide nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam i juče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio do banke i uplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio sam i ja, jbg mozda nije mnogo ali je od srca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo nek se kotrlja... dace bog da se skupi kolko treba i da sve bude OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uplata=Scapolo + Rale avg..zelimo mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 4, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćujem kad legne plata (oko 15.03) :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan +1 uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremlinka je bila vredna pa je uplatila umesto mene. Josh 1000 dinara bi trebalo da "Brzim Postama Srbije" stigne do Kepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...