FULL 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greskom sam dobio dva paketa.... Sto bi se reklo imam jedan viska za prodati.... cena 45e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh da .... tel. 063/811-73-82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel pase to i za 600cm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan eh da .... tel. 063/811-73-82 Mogu da ti platim 25 eura ako oces, dal nisu mozda karbonski? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... placeni su u DE 39+ castih 5e coveka koji mi ih je doneo ... tako da za 25e... netje da moze..sry Nisam siguran prijatelju da li moze na 600, moraces da pitas nekoga. I da porucio sam karbonske, koji su tricavih 85e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju... placeni su u DE 39+ castih 5e coveka koji mi ih je doneo ... tako da za 25e... netje da moze..sry Nisam siguran prijatelju da li moze na 600, moraces da pitas nekoga. I da porucio sam karbonske, koji su tricavih 85e Ja mogu tolko da platim nemam vise, nemoj da se ljutis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahhh sad se setih ... pozdrav za DjzjAMAHA...... hmmmmm....... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Platicu 50 ako cete ti i joca da ugradite.Pozdrav. ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ugradnja na neku snajku..... moze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...