zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Fine te cizme, a nisu skupe. Kako deluju na nozi. Za cizme i pantalone predlazem da vas Zlaja vodi u Magazu na magarecu kobaju i ostale djakonije uz jedno 50 vrsta rakija i ko zna koliko vrsta vina i piva Gde vam je ta Cica? Stara Hercegovina? Na Dortjou, iza Bleda? Preko puta botanicke baste, vojvode dobrnjca. Ili mozda nesto ovako: Jesi video kako mi iz unutrasnjosti dobro znamo kafane po BG-u Ceka se Zlajin odgovor. Muljaze jesi josh u BG ? Mogli bi nesto da organizujemo... kad,gde ,ja mogu danas posle 15,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Februar 25, 2009 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde? na samom ulasku u zemun, u bulevaru nikole tesle ili ti kod "kifle" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Februar 25, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaze jesi josh u BG ? Mogli bi nesto da organizujemo... Ja jos danas ovde, samo ne znam do kad. Do 6 u nekim obavezama, a posle cu videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel se dogovaramo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu nikako danas,tek sam ushao u kucu, bio haos u gradu zbog onog ludaka na mostu, a imam i neke porodicne obaveze - isto krkanluk... Ajde sutra ? Cica ili "Trpeza" da probate rebarca na kajmaku, Kosovski specijalitet od koga sam ja napravio ovoliki bojler 1998-99... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu nikako danas,tek sam ushao u kucu, bio haos u gradu zbog onog ludaka na mostu, a imam i neke porodicne obaveze - isto krkanluk... Ajde sutra ? Cica ili "Trpeza" da probate rebarca na kajmaku, Kosovski specijalitet od koga sam ja napravio ovoliki bojler 1998-99... moze i sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo nedelja, voznja, pa da vidimo in live tu opremu http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Ja ne mogu nikako danas,tek sam ushao u kucu, bio haos u gradu zbog onog ludaka na mostu Znaci ti si bio taj ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo nedelja, voznja, pa da vidimo in live tu opremu http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Ja ne mogu nikako danas,tek sam ushao u kucu, bio haos u gradu zbog onog ludaka na mostu Znaci ti si bio taj ;D ;D ;D ;D ;D taj na mostu bio neki mladozenja, koji nije imao gde da se zeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo nedelja, voznja, pa da vidimo in live tu opremu http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Ja ne mogu nikako danas,tek sam ushao u kucu, bio haos u gradu zbog onog ludaka na mostu Znaci ti si bio taj ;D ;D ;D ;D ;D A ja se vec zabrinuo sto te nema na forumu ceo dan, kad ono ti na TV-u...Kaze nema gde da se zeni, potonuo splav, pa sto da zivi... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Zlajo nedelja, voznja, pa da vidimo in live tu opremu http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/ Da, to je prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja slucajno sutra i u petak po ceo dan u prestonici,poslom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,ubih vam temu! ;D Salim se malo,nismo mi lale bas taki da dolazimo nepozvani a i kad nas pozovu malko nas mrzi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja slucajno sutra i u petak po ceo dan u prestonici,poslom! ;D izvinte sto ste toliko cekali...... dobrodosli u nasu parohiju, javte se bar kaficu da popijemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja slucajno sutra i u petak po ceo dan u prestonici,poslom! ;D izvinte sto ste toliko cekali...... dobrodosli u nasu parohiju, javte se bar kaficu da popijemo Zlajo, organizuj nesto kao vlasnik nove opreme - makar i mi sami platili...kakva se ekipa skuplja, bice vishe chast nego oprema... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Eto ja slucajno sutra i u petak po ceo dan u prestonici,poslom! ;D izvinte sto ste toliko cekali...... dobrodosli u nasu parohiju, javte se bar kaficu da popijemo Zlajo, organizuj nesto kao vlasnik nove opreme - makar i mi sami platili...kakva se ekipa skuplja, bice vishe chast nego oprema... ;D ;D ;D Ha,ha,mogu da ti nadjem satru jevtino!Pa lepo zatvorimo ulicu na jedno popodne... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Februar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje sreca pa ne kupih i jaknu,al kad cemo rucak??? vecara???? uzina???? mislim u kolko sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje sreca pa ne kupih i jaknu,al kad cemo rucak??? vecara???? uzina???? mislim u kolko sati Ajd posle 17, zbog ovih koji rade do tog doba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje sreca pa ne kupih i jaknu,al kad cemo rucak??? vecara???? uzina???? mislim u kolko sati Ajd posle 17, zbog ovih koji rade do tog doba... ajd u 17,30 da vidimo kolko ljudi da rezervisemo 1.zlajabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje sreca pa ne kupih i jaknu,al kad cemo rucak??? vecara???? uzina???? mislim u kolko sati Ajd posle 17, zbog ovih koji rade do tog doba... ajd u 17,30 da vidimo kolko ljudi da rezervisemo 1.zlajabgd 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Februar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan xexexexe ;D Naravno, ali više bih voleo oko 16:30, pošto radim do 16h a posle sam slobodan, iako sam Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mož' sutra, samo debeli Zlaja da izorganizuje sreca pa ne kupih i jaknu,al kad cemo rucak??? vecara???? uzina???? mislim u kolko sati Ajd posle 17, zbog ovih koji rade do tog doba... ajd u 17,30 da vidimo kolko ljudi da rezervisemo 1.zlajabgd 1.zlajabgd 2.Gremlin Samo nisi naisao jel "Trpeza" ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ajd nesto izmedju znaci u 17,00 trpeza m.m.lug--lokacija na sajtu 1.zlajabgd 2.gremlin 3.arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Februar 26, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,mogu da ti nadjem satru jevtino!Pa lepo zatvorimo ulicu na jedno popodne... ;D Ma ima splav, samo da se malo ocedi. Svratim i ja da okrenem neku ako zavrsim sve na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Adresa je Narodnog Fronta 44, ali u Malom Mokrom Lugu, znachi Bulevarom uzbrdo, kad se prodje Ustanicka - ulica je desno i paralelna sa Bulevarom - Smederevskim putem. Ja cu po Garminu, pa valjda nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...