Jump to content

Moto Zajednica

KEEWAY SPEED 125 vs. QINGQI QM 125 2D

Recommended Posts

• Drug član, 538 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit

antone... stigle su mi 2 fotke. jedna je komandna tabla a druga je zadnji tocak. ali ako ti nije problem daj posalji slike motora ali iz vise uglova a i ako moze jedna fotka sa tobom na njemu. ako oces da ostanes anoniman stavi neku kesu na glavu ili stavi nekog ortaka na bajk ;)

inace hvala ti za ove fotke a i za nove... unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 1981 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

antone... stigle su mi 2 fotke. jedna je komandna tabla a druga je zadnji tocak. ali ako ti nije problem daj posalji slike motora ali iz vise uglova a i ako moze jedna fotka sa tobom na njemu. ako oces da ostanes anoniman stavi neku kesu na glavu ili stavi nekog ortaka na bajk ;)

inace hvala ti za ove fotke a i za nove... unapred

Ajde bar ti postavi slike molim te. Ako ne mozes prosledi ih i meni na mejl (imam u profilu) :)

Evo fotki Antonovog bajka :) Ako hoces posalji mi i ostale na mejl pa cu ih okaciti.

Edit: Sve slike prebacene u jedan post...

Evo sada lepo da se vidi, iz svih uglova  :)

FWMIg_20090301001.jpg

4lJcB_20090301003.jpg

VbqGI_20090301004.jpg

SB05r_20090301005.jpg

kdISc_20090301006.jpg

kq9YV_20090301007.jpg

JfDJt_20090301008.jpg

UZCnF_20090301009.jpg

I par detalja...

OWOPN_20090301010.jpg

QJg3u_20090301011.jpg

5wRtG_20090301012.jpg

QhS8K_20090301013.jpg

nK1cD_20090301014.jpg

• Drug član, 538 postova

ne vredjaj more ;) nije to skuterce... to je najsavremeniji motorcikl. e a jel ima sanse da padne neka fotka sa covekom na njemu?

• Svrati ponekad, 268 postova

bice i karbonski auspuh i vetrobran jednog dana,nadam se.a bice i slika sa covekom na njemu ali tek u nedelju.radi se po ceo dan pa pre nemam vremena za jos slikanja.a meni licno smetaju i one nalepnice sto su ostale na njemu ali nikako da ih skinem.i za to nemam vremena.trcim za polaganje.

za fotke je inace zasluzan Gliga posto ih je on postavio.bice jos u nedelju sa nekim drugim detaljima.

• Drug član, 538 postova

ma njemu samo fali vetrobran da bi izgledao 100% cool :) inace ja planiram da ga uzmem ali bi jos dokupio vetrobran, kofer i crash bar.... sto je sigurno, sigurno ;) ajde... jedva cekam fotke sa covekom na njemu. A i vidi ako mozes neki kratak video klip da nabacis... cisto zbog zvuka i malo zive slike ;)

pozz!

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Imam komstruktivan predlog da se nadjemo da napravimo jedan uporedni test ta dva motora.Kazite kad bi moglo i gde ja cu doci mojim Speedom ko ima Qingqija i starog i novog bilo bi dobro pa da ih islikamo i izvozamo pa cemo onda malo drukcije komentarisati.

• Svrati ponekad, 139 postova

hahahahhaha....kad sam pogledao brzinomer umalo nisam umro od smeha...preko stotke ulazi u crveno sa 125cc?...ahahahahhahahaha  pa malo frizirani tomos BT 49cc ide 100kmh...a e90 ide 120kmh... ;D

• Svrati ponekad, 212 postova

Ovde je neko opsednut tomosom..sve je to lepo..ali kako su mene ucili da citam u "KEEWAY SPEED 125 vs. QINGQI QM 125 2D" recenici,nema nigde reci TOMOS!!! ???

• Svrati ponekad, 251 postova

hahahahhaha....kad sam pogledao brzinomer umalo nisam umro od smeha...preko stotke ulazi u crveno sa 125cc?...ahahahahhahahaha  pa malo frizirani tomos BT 49cc ide 100kmh...a e90 ide 120kmh... ;D

Ide brate 100 ali traje isto toliko km

• Drug član, 2874 postova
  • Motocikl: strom 650

Da razjasnimo ja imam i ATX i Speed.Atx ide super aki trosi 4 litre dok Speed ide bolje od njega i trosi 2.5 litara.Atx je kupljen mojoj cerci koja ima 14 godina a Speeda vozim ja.Sve u svemu ovi sto im je ATX super neka se provozaju na necem boljem pa onda neka komentarisu.

PS Imam ja i Hondu Dominator ide mnogo bolje od ATXa

• Drug član, 2265 postova

Da izvines, al seruckas ti malo vise nego sto treba.

• Drug član, 3087 postova

И CEV-ов цајгер на АТХ-у има црвену зону која почиње на 40 км/ч. И дај престани да гушиш са оффом.

• Svrati ponekad, 212 postova

Ne mogu da editujem prethodni post..nesto ovo sranje od metalne kutije zeza..

Ajd sad kad sam nasao pametan da komentarisem tomos,da napisem i misljenje u vezi sa temom.

Speed je dobar,ali 2D je bolji.Jako mi se svidja..Izgleda vece,veci rezervoar,kocnice su keva za keeway.Napred dupli disk,iam neki osecaj da to nije bas dobro za "decu" :).Mislim da tih 9 konja nebi trebalo da se puno oseti u voznji.Po ovim slikama mi bas lepo deluje.Nalepnice koje je anton ostavio su ok,al da pise quingqi bas i nije nesto,posto izgleda malo ozbiljnije od nepovezane zbrke slova koje sam ucio 2 min :).Kod brzinometra su ga malo preterali :),al dobro..nije to busa nego qing bla bla :)

Sve u svemu,2d mi se cini lepsim,ozbiljnijim od speeda i da biram,odabrao bi 2d po ovim utiscima...

I dosta vise sa atx-pvima i tomosima i dilemi japanac od 20 god ili nov kinez i nzm ni ja sta..

• Svrati ponekad, 268 postova

A da prestane prica o tim drtama od tomosa.Tema je bila Keeway VS Qingqi. >:(

Recimo kolika je masa motora, spreman za voznju?

165 kg neto.

vozio sam i ja ATXa i automatika i T12...dok nisam pozeleo i nesto malo bolje.i zasto se uopste pominje taj ATX u ovoj temi?

izvinjavam se na offu.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Zna li se oce li bit QINGQI na MotoPassion-u i oce li konacno prikazat taj model od 250ccm?

I malo off-a, vozio sam i ja Tomosa, BT s masinom od CTX-a, znam da je isao brze od ovog mog skutera od 150ccm, isto tako znam da sam ga vise gurao nego vozio...

• Drug član, 538 postova

na zalost qinqi nece prikazati novi 2d od 250cc:( Interesantno je da 2d 125cc nemaju u prodaji trenutno a da ce se pojaviti za sajam ili odmah posle sajma(?!?!?!) Inace nece biti ni popusta:( E sad to je ili onaj dzukacki fazon da se uzme kinta po principu da je i cena od 1527e za takav motor popust ili im stvarno extremno dobro ide pa ne moraju da ga reklamiraju;) kazu da je otisao ceo kontingent.... ali koliki je taj kontingent? ja 2d jos nisam video po ulicama beograda

• Svrati ponekad, 139 postova

Da razjasnimo ja imam i ATX i Speed.Atx ide super aki trosi 4 litre dok Speed ide bolje od njega i trosi 2.5 litara.Atx je kupljen mojoj cerci koja ima 14 godina a Speeda vozim ja.Sve u svemu ovi sto im je ATX super neka se provozaju na necem boljem pa onda neka komentarisu.

PS Imam ja i Hondu Dominator ide mnogo bolje od ATXa

ne znam kako tvoj ATX trosi 4l????? kod mene 2,2-2,5l max...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja