KILEbg 1269 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan antone... stigle su mi 2 fotke. jedna je komandna tabla a druga je zadnji tocak. ali ako ti nije problem daj posalji slike motora ali iz vise uglova a i ako moze jedna fotka sa tobom na njemu. ako oces da ostanes anoniman stavi neku kesu na glavu ili stavi nekog ortaka na bajk inace hvala ti za ove fotke a i za nove... unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Mart 2, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan antone... stigle su mi 2 fotke. jedna je komandna tabla a druga je zadnji tocak. ali ako ti nije problem daj posalji slike motora ali iz vise uglova a i ako moze jedna fotka sa tobom na njemu. ako oces da ostanes anoniman stavi neku kesu na glavu ili stavi nekog ortaka na bajk inace hvala ti za ove fotke a i za nove... unapred Ajde bar ti postavi slike molim te. Ako ne mozes prosledi ih i meni na mejl (imam u profilu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Mart 2, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki Antonovog bajka Ako hoces posalji mi i ostale na mejl pa cu ih okaciti. Edit: Sve slike prebacene u jedan post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Mart 2, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada lepo da se vidi, iz svih uglova I par detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda to tvoje skuterce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ne vredjaj more nije to skuterce... to je najsavremeniji motorcikl. e a jel ima sanse da padne neka fotka sa covekom na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa baš lepo,baš lepo,moraću ja ovo da posedujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate kad bi jos stavio karbonski auspuh kao sto je hornet stavio,bio bi prelep. Malo su ofuserisali auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan bice i karbonski auspuh i vetrobran jednog dana,nadam se.a bice i slika sa covekom na njemu ali tek u nedelju.radi se po ceo dan pa pre nemam vremena za jos slikanja.a meni licno smetaju i one nalepnice sto su ostale na njemu ali nikako da ih skinem.i za to nemam vremena.trcim za polaganje. za fotke je inace zasluzan Gliga posto ih je on postavio.bice jos u nedelju sa nekim drugim detaljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i slika od pozadi, da izvines .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ma njemu samo fali vetrobran da bi izgledao 100% cool inace ja planiram da ga uzmem ali bi jos dokupio vetrobran, kofer i crash bar.... sto je sigurno, sigurno ajde... jedva cekam fotke sa covekom na njemu. A i vidi ako mozes neki kratak video klip da nabacis... cisto zbog zvuka i malo zive slike pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam komstruktivan predlog da se nadjemo da napravimo jedan uporedni test ta dva motora.Kazite kad bi moglo i gde ja cu doci mojim Speedom ko ima Qingqija i starog i novog bilo bi dobro pa da ih islikamo i izvozamo pa cemo onda malo drukcije komentarisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhaha....kad sam pogledao brzinomer umalo nisam umro od smeha...preko stotke ulazi u crveno sa 125cc?...ahahahahhahahaha pa malo frizirani tomos BT 49cc ide 100kmh...a e90 ide 120kmh... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je neko opsednut tomosom..sve je to lepo..ali kako su mene ucili da citam u "KEEWAY SPEED 125 vs. QINGQI QM 125 2D" recenici,nema nigde reci TOMOS!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhaha....kad sam pogledao brzinomer umalo nisam umro od smeha...preko stotke ulazi u crveno sa 125cc?...ahahahahhahahaha pa malo frizirani tomos BT 49cc ide 100kmh...a e90 ide 120kmh... ;D Ide brate 100 ali traje isto toliko km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo ja imam i ATX i Speed.Atx ide super aki trosi 4 litre dok Speed ide bolje od njega i trosi 2.5 litara.Atx je kupljen mojoj cerci koja ima 14 godina a Speeda vozim ja.Sve u svemu ovi sto im je ATX super neka se provozaju na necem boljem pa onda neka komentarisu. PS Imam ja i Hondu Dominator ide mnogo bolje od ATXa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhaha....kad sam pogledao brzinomer umalo nisam umro od smeha...preko stotke ulazi u crveno sa 125cc?...ahahahahhahahaha pa malo frizirani tomos BT 49cc ide 100kmh...a e90 ide 120kmh... ;D Da izvines, al seruckas ti malo vise nego sto treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan И CEV-ов цајгер на АТХ-у има црвену зону која почиње на 40 км/ч. И дај престани да гушиш са оффом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da editujem prethodni post..nesto ovo sranje od metalne kutije zeza.. Ajd sad kad sam nasao pametan da komentarisem tomos,da napisem i misljenje u vezi sa temom. Speed je dobar,ali 2D je bolji.Jako mi se svidja..Izgleda vece,veci rezervoar,kocnice su keva za keeway.Napred dupli disk,iam neki osecaj da to nije bas dobro za "decu" .Mislim da tih 9 konja nebi trebalo da se puno oseti u voznji.Po ovim slikama mi bas lepo deluje.Nalepnice koje je anton ostavio su ok,al da pise quingqi bas i nije nesto,posto izgleda malo ozbiljnije od nepovezane zbrke slova koje sam ucio 2 min .Kod brzinometra su ga malo preterali ,al dobro..nije to busa nego qing bla bla Sve u svemu,2d mi se cini lepsim,ozbiljnijim od speeda i da biram,odabrao bi 2d po ovim utiscima... I dosta vise sa atx-pvima i tomosima i dilemi japanac od 20 god ili nov kinez i nzm ni ja sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da prestane prica o tim drtama od tomosa.Tema je bila Keeway VS Qingqi. Recimo kolika je masa motora, spreman za voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan A da prestane prica o tim drtama od tomosa.Tema je bila Keeway VS Qingqi. Recimo kolika je masa motora, spreman za voznju? 165 kg neto. vozio sam i ja ATXa i automatika i T12...dok nisam pozeleo i nesto malo bolje.i zasto se uopste pominje taj ATX u ovoj temi? izvinjavam se na offu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se oce li bit QINGQI na MotoPassion-u i oce li konacno prikazat taj model od 250ccm? I malo off-a, vozio sam i ja Tomosa, BT s masinom od CTX-a, znam da je isao brze od ovog mog skutera od 150ccm, isto tako znam da sam ga vise gurao nego vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan na zalost qinqi nece prikazati novi 2d od 250cc:( Interesantno je da 2d 125cc nemaju u prodaji trenutno a da ce se pojaviti za sajam ili odmah posle sajma(?!?!?!) Inace nece biti ni popusta:( E sad to je ili onaj dzukacki fazon da se uzme kinta po principu da je i cena od 1527e za takav motor popust ili im stvarno extremno dobro ide pa ne moraju da ga reklamiraju;) kazu da je otisao ceo kontingent.... ali koliki je taj kontingent? ja 2d jos nisam video po ulicama beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Da razjasnimo ja imam i ATX i Speed.Atx ide super aki trosi 4 litre dok Speed ide bolje od njega i trosi 2.5 litara.Atx je kupljen mojoj cerci koja ima 14 godina a Speeda vozim ja.Sve u svemu ovi sto im je ATX super neka se provozaju na necem boljem pa onda neka komentarisu. PS Imam ja i Hondu Dominator ide mnogo bolje od ATXa ne znam kako tvoj ATX trosi 4l????? kod mene 2,2-2,5l max... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...