aky 254 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan www.sprintscooters.com/Apollo.html Apollo motor: četvorotaktni, jednocilindrični zapremina: 250 cc hlađenje: vodeno max. snaga: 13 kW starter: električni dimenzije (mm): 2180x830x1240 težina: 133 kg rezervoar za gorivo: 8,4 l maksimalna dozvoljena težina: 283 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ah,da pishe supermoto,to je neki enduro pfff... - ovaj Apollo ne mi se djasvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel to ovaj lepotan? 1700e,pa to je povoljno! Simpatičan mi je bio ovaj crveni lepotan ali kad sam pogledao sa pozicije vozača video sam da je unutrašnja strana maske baš veliki fuš! Nije to nešto što se ne da promeniti ali to mi je jedina zamerka. Ako je zaista 1700 evra to je super cena za njega. Pa čak i do 2000. Mogao bi da postanje kandidat za iduću sezonu (2010) ako ne bude došlo nešto lepo u toj klasi iz keeway-a. Do tad i na kraj sveta sa speedom! pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan ah,da pishe supermoto,to je neki enduro pfff... - ovaj Apollo ne mi se djasvi NIje enduro,nego supermoto. Vidis da ima felne i gume za supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kako god,ne svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan ruzan jeste ali polako... cenim da ce sledeca godina biti mnoooogo interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan samo da navedem neke mane keewaya speed,ima mi ga drug i ja sam ga vozio po malo, iako ima nazad disk treba cijelom tezinom da upres u kocnicu da bi uopste kocila iako je slaba,mada to njemu mozda nesto nije u redu, a druga stvar je mnogo slaba prednja viljuska i inace cijeli motor malo brze u krivini seta lijevo desno.da ne pominjem ako kocis prednjom kad si u krivini. a inace motor je nov neznam ni jeli presao 1000km. za qingqi neznam nesto mnogo ,mada drug mi je imao nekog slicnog ovom speedu isto naked 125ccm i znam da je trajao jedno 3 godine,2 godine ga je vozio neki lik umjereno ,a onda ga je kupio ovaj moj drug ,koji mu nije pustao gas slajfovao natezo i cuda, njemu je crko posle malo vise od pola godine cini mi se. bolje uzmi nesto polovno moj savjet. iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice zadnje kocnice i speed-a tom tvom drugu nesto nije u redu, nek proveri kociono ulje viljuske su u redu, motor seta u krivini ako naidjes na vlazan kolovoz, gume su lose kad si u krivini nema kocenja, pogotovu ako se kreces malo brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan ruzan jeste ali polako... cenim da ce sledeca godina biti mnoooogo interesantna Ne mozes biti tako subjektivan. I meni se ti "naked" modeli koji se vama svidjaju ne dopadaju i,a recimo supermoto obozavam. Svakom svoje,ali to ne znaci da je motor ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Apolo, sve osim ruzan a nalepnice mogu uvek da se skinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1271 Napisano April 1, 2009 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan nemo se vredjate odma samo iznosim licno misljenje... ne vredjam nikoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad iznosis svoje misljenje,onda napises "meni se ne dopada". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan slazem se,to je stvar ukusa mada ako je 1700 i on je povoljan,ipak je 250cc,vodeno hladjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, mozda malo offujem ali mi je glupo da zbog jegnog pitanja otvaram novu temu, interesuje me motor keeway speed 150. kako se ponasa na duzim putovanjima, ima li problem sa pregrevanjem i uopste grejanjem masine (s' obzirom na to da je vazduhom hladjen motor), jel sposoban da u cugu predje oko 100-150km bez pauze, i jel udoban za putovanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, mozda malo offujem ali mi je glupo da zbog jegnog pitanja otvaram novu temu, interesuje me motor keeway speed 150. kako se ponasa na duzim putovanjima, ima li problem sa pregrevanjem i uopste grejanjem masine (s' obzirom na to da je vazduhom hladjen motor), jel sposoban da u cugu predje oko 100-150km bez pauze, i jel udoban za putovanja? Ako mislis na prelazak sa fvisiona, nista neces dobiti. Moze da predje toliko bez pauze, ne secam se da je neko spominjao pregrevanje, a ni duzi put nije problem. Sto se tice velikih kilometraza koje bi prelazio, motor je vise namenjen za okretnost, grad i brzine ispod 80kmh, pa nije preterano stabilan i oseti rupe i vetar na vecim brzinama na kojima bi verovatno vozio i tad nije posebno prijatan za voznju jer voli malo da leluja. Moj savet ti je da juris nesto od 250ccm kruzera npr. Sa njima mozes 100kmh dokle hoces bez ikakvih problema i nelagodnosti i uz vecu udobnost u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...