Dr_gubi 7 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko saznanje o tome kako spustiti zadnji amortizer na VN800 2003 god??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5973 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce to tebi? A i zar nije vec dovoljno nizak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ja mislim da ima bash toleranciju kol'ka mu treba, ako neshto dirash mozesh samo da mu nashkodish...ja "spushtam" zadnji deo samo vizuelno tako shto cu da zamenim sedishte koje je tanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Nije za mene, to mi je za nekog drugara. Covek poludeo hoce da sece oprugu, jedva ga sprecih pa rekoh mozda postoji neko drugo resenje ... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Postoji...da upropasti neku "zichku" pa posle da naruchuje ceo amortizer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja to nisam zagledao kod njega, zar ne postoji neka varijanta sa zatezanjem amortizera ili nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Mozda postoji, ne znam, nisam gledao ni kod mene...a shta ce mu to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Mozda postoji, ne znam, nisam gledao ni kod mene...a shta ce mu to? Nemam pojma utripovao je da mu je motor visok :-\ Probao sam da mu objasnim ali kada je neko lud onda je lud ... Molim te pogledaj ako ti nije problem pa napisi nesto o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi' ti rek'o, al' sam trenutno u Kv, dok mi je ljubav u V.Han...a necu skoro kuci...i ja sam za to da shto je blize asfalt to bolji chopper...mislim da je fixni kao kod sportskih, poshto je mono...sad i mene bash to zanima, moracu da pogledam kad odem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Februar 25, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Uf! Nisam ni sumnjao da ce ispasti neka komplikacija Ja cu probati da ga odgovorim od glupe ideje a ti ako ti ne bude tesko proveri o cemu se radi prvom zgodnom prilikom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Druze, skidao sam zadnju gumu (da proverim gurtne) i ne svidja mi se ideja za "kracenje" mortizera...valjda ti je drug odustao od ideje...Mislim da valjda moze da stavi neki kraci od nekog sportaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jedino pravo resenje promeniti osmice na Prolinku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...