EasyRider 9 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!! Upravo sam obavesten da ce MC Devil's Wheels organizovati susret na Palicu 24-25-26-og APRILA 2009!!! Cim dobijem plakat i detalje stavljam na forum!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Palicani, nadamo se bogatom programu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Al cekajte ljudi?!?!? Nerazumem sad ko otvara sezonu? Smederevo ili Palic? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ha!! po meni lepo i sunčano vreme otvara sezonu jel tako andraš??(moto guzzi falkone) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja vidim ,sezona krece i bez skupova.Puni putevi Motorista,svi jedva docekase malo lepse vreme. ;D Cekam Vukoju da mi da detalje skupa na Palicu,da i vas obavestim.Cim se docepam konkretnih podataka,odmah cu ih nabaciti na forum!! Suve puteve!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Docepao sam se plakata,nema satnice ali je program tu !!!! Svi ste pozvani,svi ste DOBRO DOSLI!!!!! Ps: Ako saznam josh detalja javljam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da dopunim mog druga andraša u vezi palića!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi safete !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan sve za dobro društvo i zabavu!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan po pricama drugih naco sam da je prosle godine bilo fenomenalno ja licno nisam bio ali zato se ove godine vidimo nadam se dobrom provodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV EKIPI IZ SUBOTICE, AKO BUDETE RASPOLOZENI, MOZEDE POSLE DORUCKA U NEDELJU DA SE PROVOZATE DO NAS: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozivu,ja cu preneti pa ko bude bio u nedelju ujutru u stanju da vozi,verovatno ce da dodje do vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a ja ću vam spremiti lepe sličice sa palića!! kažu ljudi a to sam čuo i od VUKOJA da će biti dosta ljudi odavde ali bogami iz madjarske rumunije croatie itd itd samo da nas lepo vreme posluži i eto nama dobre žurke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popravite par nedostataka od proslog skupa i bice ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 21, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da lepog vremena dolazim,nadam se dobrom provodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EasyRider 9 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Bog Dao lepog vremena,a ja odoh na Palic da se provedem,a vi kako hocete!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene sutra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja bio i sad došo kući ! počelo da se zahuktava!! :o :o sutra nastavak sa slikama!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 24, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući "gostoprimstvu " od prošle godine ne dolazi u obzir da dodjem ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 24, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sve pripreme su gotove,gledao prognozu vise puta(jbg. imam dosta km do tamo) ;D i vidimo se sutra!Ja idem solo pa ako neko hoce da mi se prikljuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Razrda plana i polazak Haryevaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa skupa Masine ;D Defile Kaskader Show, tako nekako su ovo nazvali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu nije bilo lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ajde ako bude imao informaciju o decku iz novig sad kako mu je dali se sve dobro zavrsilo on je jutros pri polasku kuci na sto metara od kampa udario u kola kolko sam ja video udarac je bio prilocno jak jel na motoru nema prednjeg dela a i kola su prilicno ostecena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano April 26, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu i mogu reci da je skup bio prosecan.Naj vise mi se svideo Palic kao mesto tako da sam vecinu dana proveo van kampa.Pored toga naravno svidelo mi se i ono magare ;D ,moram pohvaliti i Suboticki mup koji se makar i flajerima trudi da javnosti prenese poruku da obrate vise paznje na motocikliste.A imam i par zamerki prva je skupa ulaznica,a druga gostoprimsvo o kojem bi mogli malo vise povesti racuna.Ponajvise na ono nervozno osoblje sa ulaza/izlaza prvo im je smetalo to sto mi je trebalo malo vremena da im dam pare(vreme dok se ne skinu rukavice i izvade pare iz novcanika),zatim mi je samo zgrabio ruku i stavio onu trakicu,bilo je jos par sitnica koje necu da navodim.Ali te sitnice su pokvarile moj utisak o tom skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...