Parac 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: melenci Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva komada masine DKV obe su komplet ali je jednoj odsecen menjac.Ta je mislim 175 a druga je veca.Nemam papire ni za jednu, a za delove su odlicne ko se sa time bavi.Meni treba nesto od 350 ccm da stavim u ram,mislim da nadjem 4 takta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka slika i naravno cena. Moze i na PM. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parac 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: melenci Prijavi odgovor kao problematičan Vidi te to su masine u korpi, delovi,dacu ih za rucice, bisage,dobre tockove ili cak rezervoar.Pravim sebi motor pa imam ram i vile za sad,ove dve makine sam tako kupio na slepo,a sad mi nisu potrebne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan Otvori temu u garazi da vidimo kako ide pravljene makine a mozes i ovde ako daju Glavni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...