Nidža 160 Napisano Septembar 25, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moj prvi post ovde. Vozim KLRa 650, onaj C model godinu dana i jako sam zadovoljan. Probao sam i neke jaèe motore, mada ono što mi potpuno odgovara je enduro, ili još bolje supermoto fazon. Svidja mi se šmek koji jedan cilindar ima. Kod KLRa mi smeta samo godište (1996), možda mi treba i koji konj u motoru više, i, da se ne lažemo, izgled kome se vide godine. E sad, došlo je vreme za novi motor. Internet znam da koristim (ili mislim da znam), ali nisam našao previše utisaka ili reviews o motoru koji me zanima. Dakle, ako neko ima iskustva, bilo posredna bilo iz prve ruke, o KTMu, 640 LC4 Supermoto, nek ih podeli sa mnom ako mu nije teško. :wink: Uzeo bih ga kod nas, novog, verovatno onaj Prestige model. Jeste skup, ali podneo bih taj udarac. Interesuje me i kakva su iskustva sa održavanjem, kakav je servis i slièno. Gledao sam ga u salonu i utisak mi je da je ekipa prilièno profesionalna, izgledaju kao zaljubljenici u svoj posao i bili su ljubazni. Anyway, dosta je to para, pa bih želeo da budem informisan što je moguæe više. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunsko ogibljenje WP, BREMBO kocnice. Agregat sa dosta vibracija, izdrzljiv, manji problem sa lezajam elektropokretaca....cca 20.000 km se javlja . redovni servis, filteri,, zagrej i GASSSS.... PROMOTO puno poverenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro vozio jedan sa kratkim prenosom. Surovo poteže, vibrira ko lud da sam se posle kraæe vožnje tresao ko tamburaševa kita. Na semaforu se tresu retrovizori ko rep od terijera, pa ako dobra riba prolazi iza tebe, detalje ne možeš da vidiš a da se ne okreneš za 180. Voleo bih da ga imam, ali bi mi brzo dosadio. Nije za dalju vožnju, ali za dranje i cepanje je i te kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...