djura 28 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika. Zanimljivi izduvi. Mislim da bih ih promenio pre nego sto bih ga uopste upalio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 25, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve u lepoti. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Septembar 25, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan SAVRSENSTVO :heart: 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je meni zanimljivo , je remapiranje racunara i to rucno preko prekidaca koji se nalazi kod rucice gasa i ima tri polozaja za tri razlicite mape.Auspusi jesu ruzni , aliu to je verovatno razlog da bi se obezbedila centralizacija masa.Sto se tice lepote nesekirajte se resice to Slovenci i Amerikanci odnosno Japanci.Jedva cekam da cujem sta se desava sa snagom motora ,a licno mislim da ce biti blizu 190 ks.Ono sto je poznato da su promenjene malo dimenzije i to u svim elemntima. Definitvno Suzuki od serije SRAD kada je prvi put napravio pravi bum pa preko modela K2 postaje misaona imenica za sve ostale konkurente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Septembar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, al kazu da ce to biti 'standard, sport, wet' polozaji. Ono 'wet' na kraju se odnosi na voznju po kisi :shock: Inace, k7 brat se malo ugojio u odnosu na starijeg k6 buraza, nekih 8kg... Al kazu da je dosta aerodinamicniji... i jaci Sad je na redu Yamaha, dugo gledamo isti R1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Septembar 25, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa svakako da ce imati "oko" 190ks, kad se vrti 13,7k! Meni licno je prelep...uvek sam govorio da je suza najlepsa! a ostalo videcemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Crvena suza BELISSIMA !!! :shock: Slažem se sa Djurom o besmislu izgleda izduva. Kud plovi ovaj brod??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Crvena suza BELISSIMA !!! :shock: Slažem se sa Djurom o besmislu izgleda izduva. Kud plovi ovaj brod??? Sminkeru :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Septembar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 6 000 rpm je 100 obrtaja radilice u sec? 12 000rpm je 200? 13700 rpm je onda oko 220 obrtaja radilice u sekundi... Zabole me glava... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 25, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jes mu izduv malo mnogo ruzan al nema veze to ja zovem motor!!! Mada uzimam na prolece nov motor ovaj ce mi jos dugo biti u "decackim" snovima jer jedino da obijem banku da ispunim svoje snove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Septembar 25, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam nasao na nekom sajtu za k7: Tako da od 190ks ....nista Pogonski agregat: 4T, èetverocilindrièni, vodom hlaðeni, DOHC, 16V Zapremina: 999 ccm Promjerxhod: 73.9 x 59.0 mm Kompresija: 12.5:1 Napajanje: elektronsko ubrizgavanje / usisno tijelo44mm Mjenjaè: 6 brzina Okvir: Aluminijski Spremnik za gorivo: 18 l Meðuosovinski razmak: 1415 mm Suha težina: 172 kg Gume sprijeda: 120/70 ZR17 M/C (58W) Gume straga: 190/50 ZR17 M/C (73W) Maksimalna Snaga: 178 ks Max. brzina 299 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Septembar 25, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :shock: uhh instrument tabla mu je bas mmmm !!! Sav je mmmm :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za Suzuki! Bas mi se svidja, mada ga i ja zamisljam sa dva Termignoni-ja, a ne sa ovim serijskim izduvima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsibul 2 Napisano Septembar 26, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Izduvi su odvartni.Ovako nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Septembar 26, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ja znam bas i nije nesto (sad sam i ja poceo da serem) :shock: Salim se naravno, EXTRA!!!!! :shock: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 10, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan standardno ruzan suzuki, prednja maska i izduvi da ne poverujes da je neko mogao to da nacrta. uvek sam voleo suzukijeve motore i mislim da su do jaja ali su mi tako ruzni.. mozda nemam ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 10, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci.....Ja sam uvek bio za Suzuki od W do K7.....Ja mislim da Suzuki ima najlepsi zvuk od svih motora, a pogotovo 600/750 SRAD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Octobar 10, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Izduv je takav zbog preseravanja sa Euro 3 normom. Akrapoviæ,Yoshimura,.... æe to sve riješit,ali to podrazumjeva još oko cca 1300 € . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 10, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li sam ja lud ili "ne ukusan" ali...po meni rondze su OKeJ....veci problem imam sa farom :? Onaj "od lane" mi je just perfect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Onaj "od lane" mi je just perfect! Slazem se sa tobom, mada i ovaj nije los... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...