đunta 4279 Napisano Januar 27, 2019 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: Opasnost je opasnost dragi moj Djunto. Svesno pustanje kormana radi javpjanja ili svestan ulazak u Slaviju je meni isto. Radim oba i za sada je bilo ok. Ovo drugo je cesto bilo rizicno, ono prvo par puta. Iz oba sam naucio dosta. Pazis sta radis i kad, pazis sta drugi rade a sve ostalo je matematicka verovatnoca Tako je dragi moj prijatelju, iskreno. Izvinjavam se što sam obriso svoje postove i ujedno molim da to i ostali učine da tema ostane kolko tolko smislena. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16477 Napisano Januar 27, 2019 Misbehave Responsibly, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Januar 28, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, zika56 je napisao: (ispruženom levom rukom Tako je Zile,nogicu mrdnes levo-desno,crna jakna crne rukavice dva prstica ,ko ce bre to da vidi,ovako ispruzena ruka ne vidi samo onaj ko nece da vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...