MISIRAC 42 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ga trebaju pare jbga ubi SEKA ove godine `95 35k lanac ,lamcanici odlicni kao i gume +Arrow auspuf 2u1 sa db killerom koji se lako montira a jos lakse razmontira (samo se montira i vetar je rotira ) za one sa jeftinijim ulaznicama slike i cijene na mobilu ili na email suarez 0631088668 srdjanva@nadlanu.com misirac@gromnet.net Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Februar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mi slike i cenu na draganzeljic@yahoo.com Drugar mi je mozda zainteresovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako moze neka slika na djordje.pajevic@beotel.net Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan slike na gavrolini23@hotmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan slike i na vladimir.jezdic@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan prodato jos u martu mesecu LOCK-OT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam krele,ni pogledao nisam od kad je tema ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...