bmandzic 21 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI GPZ 1000 RX ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan njegov naslednik je ZX10 R imaju istu masinu isti razvod i bregaste , tockovi 16col stop je problem kad se traze gume, koje su zato i skupe. , slicnu masinu ima i GPZ900R ALI SA DRUGACIJOM GLAVOM i karburatorima. ima oko 130 ks solidan motor mada tezak i ima problema sa kvalitetom materijala za izradu . obicno im ode cementacija na bregastim i klackalicama pa imas problem nemozes ga ustelovat da lijepo radi. inace je mnogo tezak ima 270kg i nema neku vrijednost. tesko je naci odlican primjerak. mnogo je sirok i tezak to mi se nesvidja. bolje trazi GPZ900R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam kupio jednog u katastrofa stanju ali mu je agregat dobar i radi super al;izgled ko:dubrava autobus ,evo slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis o preradi u strita ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Februar 21, 2009 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A nije li ovo motor koji je zavrsio kod revolutiona ili tao nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan ko je revolution? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nije revolution, meni se cini da ga BRACO preradjuje... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27740.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2130 Napisano Februar 21, 2009 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se da je bas taj. Eto link pa vidi. Ja licno misim da tesko nesto osim SF da se napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan SVE SKIDAJ SA NJEGA osim rezervoara nadji rep i sic druge rucke masku i far od gilere DNA I ETO GA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan da ,BRACO ga pravi !!! ali se nisam ranije sretao sa ovakvim motorom ,ovih dimenzija i kilaze ,pa reko da pitam zna li mu ko sta ! a evo i sta je BRACO uradio od njega !!!pa recite sta mislite ! PS.nije jos gotov!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan gpz 1000rx je odlican,ja sam ga imao,samo ga dotjeraj malo i miran si,nepoderiva masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan njegov naslednik je ZX10 R ne bih da sitničarim za jedno slovo (ovo R) ali to slovo označava 14-15 godina razlike i potpuno novi model. naslednik je zx10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice R -a nije mi mnogo vazno jer je prerada u pitanju ,a zna se sta se preradjuje ,bitno mi je vase misljenje o 'postojecem !! guma je stigla ,i dobra je ,hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan njegov naslednik je ZX10 R ne bih da sitničarim za jedno slovo (ovo R) ali to slovo označava 14-15 godina razlike i potpuno novi model. naslednik je zx10. vidi ako cemo o naj sitnijim detaljim onda nek sve de u k da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na ovaj a ti cjepidlaci do sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan GPZ je bila moja prva veća makina, i možeš misliti kako mi je bilo sa mojih 75kg. Težak je sačuvaj bože, al je zato udoban, povlači odlično ukoliko ga ne upoređuješ s najnovijim R ovima. Kočenje je slabo za današnje pojmove. Ne troši puno i ima blesav zvuk (baš bih voleo da čujem ovu Bracinu tvorevinu). Što se tiče brzine, evo ti primera. Jednom sam na skup išao sa dvojicom momaka, oni na ZX6 i R6 2001.god, oni sa saputnicima a ja sam. Ja sam ubacio u šestu kad smo ušli na auto put i više ga nisam šaltovao, a oni su poginuli šaltovajući da bi me pratili. Ako ne računam menjač koji je bio loš kad sam ga kupio nisam imao nikakve kvarove iako je bio star 15 godina. Još uvek imam skoro ceo menjač pa ako ti ne daj bože bude trebao, javi se... I da se lepo navozaš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala , valjda mi nece trebati rezervni dijelovi ,nadam se , ??? Stevo nedaj se iznervirat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidim da su mi vrli admini izbrisali post i želim da ih pohvalim jer su revnosni. jbg zaslužio sam. ali ovaj put ću biti nežan za kolegu sa slabim živcima. stevo druže, nisam imao nameru da te ispravljam i da se pravim pametan. stvar je u tome da ovaj forum čitaju i mlađi naraštaji koji tim putem dosta toga i uče. ralika nije samo u jednom slovu. to jedno slovo predstavlja potpuno novi model koji je izašao dobrih 15-ak godina kasnije, ima 50-ak kila manje i 60-ak ks više. e sad ako ti kažeš da je to sve zanemarljivo onda u redu. kawasaki ima različite oznake nekih modela za evropsko i američko tržište. tako na primer zx12 i zx12r predstavljaju dva različita modela, i to prilično različita. i smanji malo doživljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi napisite nekad normalan naslov teme,zar je to toliko tesko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...