Vitez Koja 348 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko nekog dobrog tasnera? Treba da mi se zameni na tank torbi rajfeslus. Na obe tank torbe mi se zeznuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3677 Napisano Septembar 28 Drug član, 1839 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Nišu mi odradio fabrički, 3.000 mi naplatio. Jest' da ti daleko, ali čisto da imaš u vidu koliko košta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12416 Napisano Septembar 28 Hronični Motociklopata, 8012 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da svaki kršten obućar to može da odradi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10241 Napisano Septembar 28 Ne silazi, 3435 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E i ja sam primetio da ovi muslimani obućari slabo rade. 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 348 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Kontam da svaki kršten obućar to može da odradi Bio kod 2 obucara, ne moze ni jedan. Kazu da to mora ovi sto tasne rade 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10241 Napisano Septembar 28 Ne silazi, 3435 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu kršteni sigurno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 348 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, živke je napisao: Pa nisu kršteni sigurno Izgleda haha. Mozda neki u Bgu ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 113 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Kožnu torbu krpio u Hilandarskoj, Biševac obućar, e sad da li radi i rajfešluse, meni je bio problem kaiš... Ima takođe u Bulevaru Despota Stefana 59 baš tašnerska radnja, pa možda videti i tamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 6077 Napisano Septembar 29 Drug član, 1303 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u Zemunu u Bežanijskoj, kao i u Gospodskoj u jednom dvorištu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2542 Napisano Septembar 29 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Sandrom Popcycle, šije, pravi i popravlja torbice itd. POPCYCLE – custom made bike bags POPCYCLEBICYCLE.COM Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2850 Napisano Sreda u 18:09 Vlasnik sajta, 5522 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba majstor za sličnu popravku. Ajd javi molim te ako uspeš nekoga da nađeš ko će to uspeti da reši. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2542 Napisano Četvrtak u 07:02 Drug član, 1824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zovite Sandru rešiće vam to.Na Dorćolu je.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 348 Napisano Četvrtak u 10:55 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 9. 2026. at 13:57, MaxiS je napisao: U Nišu mi odradio fabrički, 3.000 mi naplatio. Jest' da ti daleko, ali čisto da imaš u vidu koliko košta Imas neki broj telefona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 348 Napisano Četvrtak u 10:55 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pablo je napisao: I meni treba majstor za sličnu popravku. Ajd javi molim te ako uspeš nekoga da nađeš ko će to uspeti da reši. Zvao 3 majstora. 5000din po torbi, ja za te pare kupim drugu torbu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3677 Napisano Četvrtak u 11:28 (promenjeno) Drug član, 1839 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Vitez Koja je napisao: Imas neki broj telefona? Na zalost, ne. Ne reklamira se, cak ga nema upisanog ni na google mapi. Nalazi se bas prekoputa gimnazije Bora Stankovic. I ja ga slucajno nadjoh, kad sam odvezao ćeru do škole... Edit: Bio sam zadovoljan kako je tanklock torbu odradio, pa sam mu par meseci kasnije odneo i da mi skrati kozne moto rukavice (kod pristiju mi bilo dugačko). I to je odradio dobro. Promenio Četvrtak u 11:30 član MaxiS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 348 Napisano Četvrtak u 11:53 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, MaxiS je napisao: Na zalost, ne. Ne reklamira se, cak ga nema upisanog ni na google mapi. Nalazi se bas prekoputa gimnazije Bora Stankovic. I ja ga slucajno nadjoh, kad sam odvezao ćeru do škole... Edit: Bio sam zadovoljan kako je tanklock torbu odradio, pa sam mu par meseci kasnije odneo i da mi skrati kozne moto rukavice (kod pristiju mi bilo dugačko). I to je odradio dobro. Da li mozes da proveris dal jos uvek radi. Pa ako radi da mu posaljem brzom postom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1902 Napisano Četvrtak u 12:01 Drug član, 2173 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Eto ko je mlad a ne zna sta bi u životu radio nek uči za tasnara, obucara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3677 Napisano Petak u 07:53 Drug član, 1839 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Vitez Koja je napisao: Da li mozes da proveris dal jos uvek radi. Pa ako radi da mu posaljem brzom postom Danas prilazim tuda, videcu, ali isto bi te kostalo... postarina tamo-amo i ruke njemu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4565 Napisano Petak u 08:30 Drug član, 493 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, bopk said: Eto ko je mlad a ne zna sta bi u životu radio nek uči za tasnara, obucara.... Čovek kod mene u gradu je sarač i obućar (jedini u opštini, ako ne i u celom okrugu), a odličan je i šnajder. Radnja sa višegeneracijskom porodičnom tradicijom. Kaže mi da ima nenormalno posla i da ne sme ni da pomisli da se reklamira ili da samo napravi profil na nekoj društvenoj mreži. KUD-ovi ga mole i čekaju mesecima za izradu opanaka i čega još od nošnje. Pravi i popravlja sve i svašta. Sin mu već stasava ali kaže da nema ambicija da nastavi tradiciju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...