GunnerHan 255 Napisano Subota u 13:02 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću se kajati, ove i prethodne sezone sam uživao. Link sa PA u nastavku: Honda NC 750 XA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750 XA, 2024. godište, Enduro / Cross, 745 cm3, vozilo prešlo 13500 km, Novi Beograd. Cena 7.999 €, Motori -... Cena za forum definitivno nije ova sa PA, sve je stvar dogovora. Pokušao sam većinu stvari da napišem u oglasu, za sve dodatno sam tu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 255 Napisano Nedelja u 17:21 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Da budem konkretniji, za forum 7.699€ Za sve dodatno sam na raspolaganju.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 152 Napisano Ponedeljak u 07:10 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da budem konkretan, Ne znam koliko vredi dodatna oprema ali taj motor je nov 8500 u prodavnici, i to novi model sa 2 diska napred. Onaj ko ima 7-8 hiljada eur u kešu ima još 1000 ili može da uzme na kredit i dobije nov motor, prvi vlasnik itd. Zato u oglasima ima skoro desetak tih Hondi koji se prodaju već mesecima, kupljeni novi , prvi vlasnik, ali sa cenama blizu novih ili čak i većim od novih, pošto jel imaju kofer. Ovo je samo moje malo zapažanje. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 255 Napisano Ponedeljak u 07:20 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, zoleprole said: Evo i ja da budem konkretan, Ne znam koliko vredi dodatna oprema ali taj motor je nov 8500 u prodavnici, i to novi model sa 2 diska napred. Onaj ko ima 7-8 hiljada eur u kešu ima još 1000 ili može da uzme na kredit i dobije nov motor, prvi vlasnik itd. Zato u oglasima ima skoro desetak tih Hondi koji se prodaju već mesecima, kupljeni novi , prvi vlasnik, ali sa cenama blizu novih ili čak i većim od novih, pošto jel imaju kofer. Ovo je samo moje malo zapažanje. Već prežvakana tema, cena nije fiksna i u startu cca 1.000€ niža od novog koji je klot. Svakako, ko želi ovakav motor otprilike ume da se prekalkuliše, dodje da vidi motor i da ponudu za koju misli da ima smisla Hvala svakako na komentaru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10193 Napisano Ponedeljak u 07:26 Ne silazi, 3424 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vredi ova oprema dosta. Nego većina kreće od ovoga 11 minutes ago, zoleprole said: Onaj ko ima 7-8 hiljada eur u kešu ima još 1000 ili može da uzme na kredit i dobije nov motor, prvi vlasnik itd. Mnogim ljudima to uopšte nije bitno, drugačije gledaju. Moj drug pre godinu dve prodao maltene nov Tenere Rally zato što je imao klizanje sa njim oštetio plastike, izgrebao itd. Prodao ga za 10.500 bez sređivanja a nov u tom trenutku bio oko 12 recimo. Kaže čovek što da ja bacam 1500 evra kad ću i ja već da ga izgrebem, ne uzimam ga za izložbu nego da gazim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3428 Napisano Ponedeljak u 07:39 Drug član, 585 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ova boja mu najlepše stoji. Baš lep motor. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...