Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• -, 2014 postova
  • Motocikl: /
1 hour ago, Kizat said:

Mogu da usporavaju koliko god hoće, glasač ukoliko je stao u red pre 20:00 ima pravo da glasa. Članovi biračkog odbora u 20:00 staju na kraj reda i ne daju da se staje u red više. 

Ako će neko odustati od glasanja zbog gužve onda šta da radiš, njemu je dobro. Svakako trudnice i ljudi sa invaliditetom imaju prednost. 

Ma jasno je to sve, al pazi sad poslednje izbore, odem pre podne red 50m, reko aj posle cu, kad se vratim iz teretane... Odem posle, red 100m... Aj predvece cu, opet 100m... I sta cu, stoj i cekaj...

Al kolko njih odustane vec posle prvog puta?

I tako dok stojim u redu vidim sta se desava i kako rade, pusti 5-6, pa zatvori vrata, pa unutra odugovlace, u redu stoje u grupicama, pa udju zajedno, pa kao sedne i cita listu, razmislja :) Ako je njihov na proveri kao ne moze da te nadje, ne vidi, okrece listove...

Naravno posmatrace boli dupe, sede tamo na stolici i zevaju u one trofeje (lovacki dom izb mesto), umesto da vikne onom da se ubrza...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Sym ADX 300
3 hours ago, Motorcyclist said:

Ako zbog toga dobije onda je to pokazatelj prosecnog IQ-a ovog naroda. 

Sve sam vec rekao, sa 6000 osigurao je sigurnu pobedu. O iq da ne pricamo mnogo :) mislim da je isto mogao da osigura i sa 4.000

• Ne silazi, 1546 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Oni koji će zaokružiti sns za 6000 oni bi to uradili i bez. To može samo da ubedi neke njegove glasače da ne pobegnu iz tabora a verovatnoća da će time pridobiti nove je ravna nuli.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 166 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Za ove,skoro 2 godine, narod se opredelio za koga će glasati.Predstoji borba za onih 20 tak posto koji inače ne izlaze na izbore da izađu.I naravno za još uvek neopredeljene.Ako se oni uspeju animirani onda ne pomažu svi manifetluci kojima su skloni.

• Integrisan, 8190 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
21 minutes ago, Imeiprezime said:

Sve sam vec rekao, sa 6000 osigurao je sigurnu pobedu. O iq da ne pricamo mnogo :) mislim da je isto mogao da osigura i sa 4.000

Nije.

Da si rekao onim davanjem za penzose i socijalu pa aj, al ovih 6000... nece uticati uopste. To je samo tvoja zelja.

On moze pobediti samo KRADJOM glasova i nicim drugim.

Promenio član Motorcyclist

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja