Petre 1035 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se vratio. Do Vilaha i nazad. Na ulasku u Hrvatsku (Izacic) me sacekao Goran iz Zagreba sa njegovim drugom. Na startu iz Zagreba, Covek imao manji kvar sa svojim motorom i uzeo drugog od prijatelja samo da bi ispostovao dogovor. Sledeceg dana ja produzio za Vilah, a on otisao za Zagreb da sredi motor. Na povratku me opet cekao kod Grobnika (sa svojim motorom) i pokazao nam deo Like, Dalmacije, a "pao" i jedan ostrov. Nisam mogao da verujem sta je sve Covek ucinio za nas. To ne bi ni familija uradila. Gorane, care, HVALA. PS A vozi, pa rastura . Ima se sta nauciti. Promenio pre 8 sati član Petre typo 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1098 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 473 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan E, tek sad mi je muka što nisam bio s vama. Baš hvala na dodatnoj dozi soli na ranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...