Abi 3196 Napisano Utorak u 20:35 (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je stigao, naruceno iz Louisa. Posto sam u medjuvremnu napravio svoj i odradio sve, ovaj mi ne treba. Nov, novcat, nekoriscen. Cena u Louisu 145e, meni izasao 165e, prodajem ga za 140e. Bukvalno nov, danas mi je stigao. Promenio Utorak u 21:10 član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23453 Napisano pre 23 sati Integrisan, 9118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link, nije mi najjasnije kako radi, tj. zašto ne i za zadnju? Zainteresovan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9905 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3343 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel služi da u suštini uradiš ovo bez nečije pomoći ?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3196 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, živke said: Jel služi da u suštini uradiš ovo bez nečije pomoći ?: Upravo za to i jeste @severian Da potrazim na youtubu pa cu ti poslati. Ukratko, stavis vilu, gore srafove u distancer i kako okreces maticu tako sabija/otpusta i onda lagano odsrafis "kapu" itd. Nema da cimas, da neko drzi itd, vila fiksirana, sve stoji samo, gospodski sto bi se reklo Zadnja mislim da je prekratka, presiroka, a i dosta jaca za ovo, mozda moze, nisam probao, mada mislim da bi tesko islo, mislim Promenio pre 22 sati član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3196 Napisano pre 21 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @severian Evo, ne znam da li je identican, ovo je dal raniji model ide na stranu, ali to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23453 Napisano pre 21 sati Integrisan, 9118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aha, kapiram. Hvala ti. Stvarno je samo za prednje opruge. Tu mi nije neophodno. Navikao sam ručno, a na oba motora gde radim nije frka. U osnovi, treba mi za zadnji amortizer, da ne pozajmljujem stalno od drugara. Mada, njegov pravljeni alat je zakon)) Još jednom hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3196 Napisano pre 21 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Ja sam je uzeo (tacnije u medjuvremenu napravio svoju, pa ova stigla posle) i znacilo mi je dosta, pogotovu jer sam jos stavljao dosta tvrdje i onda lagano, bez cimanja i razmisljanja. Za zadnju, mozda i najbolje da napravis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3196 Napisano pre 10 sati Drug član, 1327 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...