Rider000 2632 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Drug član, 1776 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlucih ga oglasiti. Totalno neplanski uleteo BMW u garazu i DRZ mora da ide. Na motoru sam uradio sve. Zamenio sav potrosni materijal i presao jedva 500km od zamene... Athena big bore kit. Ostatak ima u oglasu ciji je link ispod slika. Cena 4500eur Suzuki DRZ 400 POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki DRZ 400, 2006. godište, Enduro / Cross, 398 cm3, vozilo prešlo 44000 km, Crvenka. Cena 4.500 €, Motori -... Promenio pre 17 sati član Rider000 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24964 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8105 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to to offroad sto si mislio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2632 Napisano pre 5 sati Drug član, 1776 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @MotorcyclistTako nekako, brzo se zasitio, a opet ostaje isti problem-ravnica... Dosadi... Jednostavno nemamo teren za vožnju u blizini od 100km... A i nemam s kim, drugar je trebao uzeti isto off motor i zajedno da uzmemo prikolicu ali je odustao pa sam i ja batalio. Sve u svemu veći mi je gušt i odmor za živce sesti i otići na putovanje nego da se lomatam po šumama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2239 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, imali smo jednu solidnu offroad avanturu heh. Ali sto sada taj BMW Promenio pre 5 sati član Blackened 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2632 Napisano pre 5 sati Drug član, 1776 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @BlackenedHeheh dadaa. Bilo je fino. Sto se BMWa tice, videćemo... Čini mi se da ce se zadržati duže nego inače al' kako sam upao u neki loop menjanja motora nista ne smem unapred pričati... Probao Adventure kategoriju, probao dualsport, sad malo sport touring Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1396 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi primer obmane moto industrije i surovog marketinga Nadam se da ces ga brzo prodati, prosledio sam na par adresa, mozda ti se javimo za vizitu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...