Zinko 2 Napisano juče u 12:13 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je dijagnostika preko Alija ali nema za motorcikle. Potreban mi je fajl: BMW_Motorrad_INPA.zip U pitanju je BMW R1150RT Instalirao sam programe u laptopu i to funkcioniše... Link ili na USB-u ako smo u okolini Novog Sada... Hvala i poz. Zinko 0600108016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4858 Napisano juče u 13:08 Ne silazi, 6986 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnostika za R1100 i R1150 nema neku praktičnu vrednost, sva podešavanja se rade ručno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinko 2 Napisano pre 6 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedan vozač, doduše R1200RT mi je rekao da je njega spasla dijagnostika dok je bio na putu, očitao je kvar elektronike pumpe za gorivo, premostio masu sa dodatnim prekidačem i nastavio put... To znači da za R1150RT ovo ne važi? Poz. Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...