Bratislav 1973 845 Napisano Avgust 4 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kakva su vam iskustva s Shoei NXR 2. Znam da nema suncane naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 119 Napisano Avgust 13 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uporedjivao sam 10ak kaciga, probao zbog oblika glave, iscitao bilijardu review-a i na kraju razmisljao izmedju AGV6 i NXR2 Obzirom da vozim kruzera bez vetrobrana, vetar je osetno jak nakon 120kmh. NXR2 je voznju ucinio ozbiljno audio udobnom. Instalirao sam Cardo, odlicno se cuje, kad pojacam malo vise, nema vetra ni malo. Provetravanje je jako dobro ( nije odlicno ) Vizir dihtuje bez greske. Ima vise zglobova, pa mozes koliko ti odgovara da ga otvoris. i stabilno drzi. (Sa rukavicama se malo teze otvara, ali naviknes se) ... jebavanje je skinuti vizir, meni bilo pipavo da ga ne izlomim Sundjeri su jako udobni i kvalitetni narocito obrazi i vratni deo. Ne umara me tezinom, nemam problema sa vratom Nema vizir, ima kanale za naocare Nervira me DD ring kopca, ali je sigurnije, navikao sam se, sve ok (Ipak je i ozbiljnije za kacigu ovog ranga) Zuljala me gore, sa strane, prodavac me ubedjivao da je i njemu isto tako i da ce smeksati/proci, nikako da ne odustajem od kacige ako mi se svidja. Bio u pravu. Kupio sam je prosle godine kada sam bio u Australiji i mnoooooogo mi se svidja Moja preporuka apsolutno, ako nemanje ugradjenih naocara za sunce nije presudni faktor. Promenio Avgust 14 član EzRider 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 755 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Zainteresovan, 402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se u najvecoj meri sa kolegom iznad. Navikao sam se da koristim obicne suncane naocare, tako da mi nedostatak integrisanih vise ne smeta. Smara malo to zakljucavanje vizira u donjem krajnjem polozaju. Nekad se borim da nabodem rukavicama mesto kako bih ga otvorio. I slazem se, skidanje/stavljanje vizira mislim da nije bas najjednostavnije... Inace sve lepo - lagana, udobna, sigurna, aerodinamicna, relativno tiha, lepa boja, sa sirokim vidnim poljem... Ali... Shugavim Japancima nikad necu oprostiti sto su stavili nalepnicu na svoju premium kacigu!! Promenio Avgust 14 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 845 Napisano Sreda u 06:32 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan @EzRider i @cikamike hvala za info. Kad stigne kaciga postavljam slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7529 Napisano Sreda u 07:17 Drug član, 2933 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Brutalna. Imao sam xr1100, sad NXR2 (i nema nalepnice, izgleda da na "jeftinim" kolor shemama lepe nalepnice). Prava race kaciga, odlicna aerodinamika, lagana, nista ne zaklanja vidno polje. Naravno, nema nista od dodataka jer je poenta da bude sto laksa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 845 Napisano Četvrtak u 16:33 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2026 at 9:17 AM, abarth_maniac said: Brutalna. Imao sam xr1100, sad NXR2 (i nema nalepnice, izgleda da na "jeftinim" kolor shemama lepe nalepnice). Prava race kaciga, odlicna aerodinamika, lagana, nista ne zaklanja vidno polje. Naravno, nema nista od dodataka jer je poenta da bude sto laksa. Narucena je Hatsune Miku sara, nadam se da je uzivo kao i na slikama. "L" velicina. "Gundam" i " Zaku II" kao i "Char Zaku II" su bile u opciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 119 Napisano juče u 07:11 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju bolesno dobro uzivo. Svasta sam video ali njihova finalna obrada me odusevila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7529 Napisano juče u 07:44 Drug član, 2933 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam igrom slucaja naleteo na Marquez repliku povoljno. Nisam bas njegov ljubitelj, ali je prilika bila takva da nije smela da se propusti. A malo je specificno sto nosim "S" velicinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thechoki 45 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Multristrada V2S MY26 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče NRX2 ja je nosim ovu sezonu i prezadovoljan sam.Pre nje sam nosio XPR-Pro.Ventilacija odlicna ,nivo buke više nego zadovoljavajući .Udobnost je pefektna pogoto što Shoei ima P.F.S. sistem korigovanja postave kacige prema obliku glave gde možete udobnost da dovedete do perfekcije.Najviše šta je meni kod nje leglo jeste mesto za naočare(nosim dioptijske) staju i veći okviri bez problema. Ko može da priušti za 200e originalni samozatamnjući vizir koji je GAME CHANGER,ako ne postoji opcija i na Aliexpresu i ljudi kažu da su zadovoljni i sa njom. Svaka preporuka za kacigu!!! Promenio pre 20 sati član Thechoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...