Vitez Koja 339 Napisano Četvrtak u 11:23 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim maglenke pa se dvoumim koje. U razmatranje mi je palo ovo: 1. Da stavim 2 para - Future eyes f150s mini i f20p - da stavim samo futire ali x80 ili z4 Ili neke Denali Nece da budu paljene preko dana da mi sijaju. Bitno mi je uvece i u tunel kad udjem da vidim lepo. To je ona boljka na f800gs svetlo. Da imaju dugo i kratko Budzet mi je do nekih 30.000 da dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8294 Napisano Četvrtak u 12:46 Ne silazi, 3582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan X80 su ti dovoljne, samo izaberi sta ti treba, da li zute ili bele, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4979 Napisano Četvrtak u 18:23 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka u Bear-u da uzmeš ove: LASER BI LED - PROJEKTORI ZA MAGLENKE 3" (LED CHIP UGRADJEN) - LED PROJEKTORI - LED PROJEKTORI I MASKE - (SREDNJE, DUGO, MAGLENKE) - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>LASER BI LED - PROJEKTORI ZA MAGLENKE 3" (LED CHIP UGRADJEN)</p><p>Univerzalni BI-LED projektori</p><p>DIREKTNA UGRADNJA</p><p>DUPLO SVETLO HIGH/LOW LED</p><p>BOJA SVETLOSTI: 6000K</p><p>SNAGA: 45W/srednje svetlo - 70W/dugo svetlo </p><p>LU Svetle vrhunski, bi-led projektor, pravi dan ispred tebe....upale ti na licu mesta da vidiš kakvu liniju baca ispred...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 339 Napisano Četvrtak u 19:47 Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MF je napisao: Moja preporuka u Bear-u da uzmeš ove: LASER BI LED - PROJEKTORI ZA MAGLENKE 3" (LED CHIP UGRADJEN) - LED PROJEKTORI - LED PROJEKTORI I MASKE - (SREDNJE, DUGO, MAGLENKE) - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>LASER BI LED - PROJEKTORI ZA MAGLENKE 3" (LED CHIP... Svetle vrhunski, bi-led projektor, pravi dan ispred tebe....upale ti na licu mesta da vidiš kakvu liniju baca ispred... Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока gde se oni nalaze? Da li su lakse za montazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4979 Napisano Četvrtak u 20:50 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Piše na sajtu, Beograd, Altina, Zemun...Za montažu ne znam, nisam ih ja ugrađivao...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 802 Napisano Četvrtak u 20:58 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju taster za paljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 259 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 183 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Vitez Koja kao kuću da kupuješ a ne maglenke, proći će sezona dok ih kupiš brate moj Vodi računa o potrošačima koje imaš na motoru odnosno koliko ti troše dodatci na motoru i koliko ti je punjenje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 339 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 217 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Baniša je napisao: @Vitez Koja kao kuću da kupuješ a ne maglenke, proći će sezona dok ih kupiš brate moj Vodi računa o potrošačima koje imaš na motoru odnosno koliko ti troše dodatci na motoru i koliko ti je punjenje na motoru. Bukvalno msm nemam ni kad da ga vozim, pa ga kitim. Stigao nam bebac pa se oko njega sad bakcemo. Od potrosaca imam samo far 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...