954 54 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ejeas Q8 mesh,koji nakon punjenja na brzom punjacu (67w)nije vise mogao da se upali. Ja sam verovatno iz neznanja zeznuo stvar. Da li se neko bavi popravkom tih stvari? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8358 Napisano pre 46 minuta Drug član, 3165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se kod autokjucara jer oni rade te elektronike. Ako je samo do baterije mislim da nece biti problem ali ako je nesto izgorelo pitanje je koliko ce popravka kostati i dal se isplati.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 54 Napisano pre 45 minuta Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 859 Napisano pre 35 minuta Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 509 postova Lokacija: Novi Sad - Leskovac Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ga napunis obicnim punjacem sada. Desavalo mi se slicno sa drugim uredjajima i radilo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...