Bug1 275 Napisano Ponedeljak u 18:05 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Gore pomenuti komunikatori , gđa i ja po jedan kom. Kada smo upareni preko njih gđa me preko 40ak kmh ne razume ništa , čuje ali ne razume kaže mumlanje kao iz bureta . Kad je pozovem preko mobilnog odlično radi , 80-90kmh sve ok . Brže nisam probao neda da se jurca . Ima li ko rešenje ? Dok je bila stara verzija aplikacije bila neka podešavanja za zvuk , sad nema čini mi se ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5161 Napisano Ponedeljak u 18:26 Drug član, 3148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Skini sunđer sa mikrofona i podesi da rupice budu okrenute ka ustima i probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 275 Napisano Ponedeljak u 19:37 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Već je neko pisao o tome tako da kad stavim kacigu uvek obratim pažnju kako stoji mikrofon . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2132 Napisano Ponedeljak u 21:05 Drug član, 620 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekom pomogne...za svako resenje postoji problem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10631 Napisano Ponedeljak u 21:14 Ne silazi, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Pedja Ča je napisao: Mozda nekom pomogne...za svako resenje postoji problem Doktor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2530 Napisano pre 5 sati Drug član, 576 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Bug1 probaj da zameniš komunikatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...