Jump to content

Moto Zajednica

Touring vs Coper

Recommended Posts

• Zainteresovan, 582 postova
  • Motocikl: Apn 6

Pre 20 godina sam posedovao yamahu virago 500,jedino sto mi je ostalo u secanju da je svaku rupu osecala i da su bile lose kocnice.

Moj drug ima hondu shadow mislim da je 600 kubika,provozam je povremeno tezak motor,nezgodan za manipulaciju na malim brzinama,na otvorenom putu je nisam vozio vec samo po gradu.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx

Vozio Kawu Vulcan 500. Naleti mi Versys posle toga. Ako ces iskreno, pitao sam se posle gde mi je bila glava da vozim kruzera uopste. U poredjenju sa Versys-om: trom, neupravljiv, neudoban (kicma, pogotovo lumbalni deo strada).

Ako imas 35+, nemoj ni da razmisljas o kruzeru, barem ne po nasim putevima.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
Pre 5 sati, ducinac je napisao:

Vozio Kawu Vulcan 500. Naleti mi Versys posle toga. Ako ces iskreno, pitao sam se posle gde mi je bila glava da vozim kruzera uopste. U poredjenju sa Versys-om: trom, neupravljiv, neudoban (kicma, pogotovo lumbalni deo strada).

Ako imas 35+, nemoj ni da razmisljas o kruzeru, barem ne po nasim putevima.

Dogurao sam do 38,pa cemo da vidimo dokle dalje🤣🤣🤣 

• Drug član, 2147 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Simpatično je kako ljudi rezonuju godine iz svog ugla. Cuj ako imas 35+ 🙂 Pa to su godine volu rep da iscupas. Pa Djokovic je stariji 4 godine od toga pa je kao gepard.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Varadero 1000
2 hours ago, bopk said:

Simpatično je kako ljudi rezonuju godine iz svog ugla. Cuj ako imas 35+ 🙂 Pa to su godine volu rep da iscupas. Pa Djokovic je stariji 4 godine od toga pa je kao gepard.

Pa i nisu ako 20 godina piješ, pušiš i masno se raniš 🤣

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx

'Simpatično je kako ljudi rezonuju godine iz svog ugla. Cuj ako imas 35+  Pa to su godine volu rep da iscupas. Pa Djokovic je stariji 4 godine od toga pa je kao gepard.'

I to je istina. Iz moje perspektive: sa 36 su pocele da bole stvari koje do tada nisu bolele i da se kvari ono sto nisam ni znao da moze da se pokvari. Sa 40 ono sto je bolelo juce je bolelo i sledeci dan, umesto da preko noci nestane i prodje. Nesto sumnjam da ce buducnost da bude lepsa i bezbolnija od danasnjice. Sta ces, to valjda tako ide.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8693 postova
  • Motocikl: TDM 900
17 hours ago, bopk said:

Pod uslovom da si pre toga bio u formi i da si aktivan svakodnevno. Tu negde već počinje genetika da gubi bitku i do izraja dolazi disciplina i prethodna urednost. Ja sam 1989. god. Neki moji drugari kao da su ih pustili iz staračkog doma a neki se drže momački :D

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021

Slazem se sa svima vama kada govorite o godinama. Bio pusac 7 godina, prestao pre 6. Alkohol mi je proslost vec 11 godina, smatram da se hranim makar malo zdravije sada nego sto je to bio slucaj pre 5 god. 

Ali opet sto rece @ducinac pocinju da bole stvari koje nisu bolele pre, ne mogu da potrcim kao pre, delujem sporije, sto je po meni sasvim normalno, jer nemam vise 20 vec 38.

No, baj D vej, juce se provozao sa zence i svratio da pogledam neke motore, seo na honda shadow 800 i na kawu vulkan, osecaj je toliko stran. Noge mi napred, dupe dole, ruke gore, korman uzak... Bas mi bio cudan osecaj. Nisam zeleo da trazim probnu voznju jer nisam imao puno vremena. Pored njih sam gledqo novog Versysa 1100, i bacili su mi kosku jer su mi ponudili dobar kredit, pa videcemo i to za sledecu godinu😎 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 629 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
pre 43 minuta, Vujka je napisao:

Slazem se sa svima vama kada govorite o godinama. Bio pusac 7 godina, prestao pre 6. Alkohol mi je proslost vec 11 godina, smatram da se hranim makar malo zdravije sada nego sto je to bio slucaj pre 5 god. 

Ali opet sto rece @ducinac pocinju da bole stvari koje nisu bolele pre, ne mogu da potrcim kao pre, delujem sporije, sto je po meni sasvim normalno, jer nemam vise 20 vec 38.

No, baj D vej, juce se provozao sa zence i svratio da pogledam neke motore, seo na honda shadow 800 i na kawu vulkan, osecaj je toliko stran. Noge mi napred, dupe dole, ruke gore, korman uzak... Bas mi bio cudan osecaj. Nisam zeleo da trazim probnu voznju jer nisam imao puno vremena. Pored njih sam gledqo novog Versysa 1100, i bacili su mi kosku jer su mi ponudili dobar kredit, pa videcemo i to za sledecu godinu😎 

Sto rece neko ,ako sa 38 godina zelis da izgledas mladje svima reci da imas 48. Pa ces da vidis🤣🤣🤣

• Haha 4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja