Jump to content

Moto Zajednica

Brzina na km satu vs realna brzina

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Skinuo sam dobru besplatnu aplikaciju za merenje brzine, gps. 

Km sat realno laze na 100km/h oko 7%. na manjim brzinama vise laze, na primer sat pokazuje da idem 50 dok je realna brzina 45. Gps merac ne laze, meri tacno i brzo, uporedio sam sa meracem pored puta na ulasku u grad, sto vas opominje da usporite i pokazuje vasu trenutnu brzinu. Na ekranu mobilnog telefona pokazuje ovako kao na fotografiji, boje se menjaju svakim dodirom na ekran. Ima jos opcija u podesavanjima.

Lepo se vidi i na suncu, sad mozda zavisi i od samog telefona i naravno ud ugla koji postavite na nosacu telefona.

Screenshot_20260701_180936.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Vozim pre par dana u Vetrniku prema Novom Sadu, tu bi reralno trebalo biti ogranicenje 70 ali je ipak 50, vozim tih kilavih 50 da bih izbegao radar jer ga ima, svi me obilaze, vidim da nesto ne stima, odmah sam pomislio na brzinomer, inace se i ne vidi kako treba, stalno sam napet i koncentracija mi je na km satu umesto da gledam gde vozim. Drugo, sama aplikacija nudi i opciju da odaberete brzinu i kada je dostignete na ekranu pocinje da blinka jarko crvenom bojom kao opomena da ste dostigli limit, ako i ne gledate na sat, u slusalici vas opominje zvucno. Sad da li je sve to nekome korisno ili ne, to sami procenite, da skodi sigurno nece.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja