Coasti 52 Napisano pre 7 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kao sto naslov teme kaze kupio bih ejeas v6 pro komunikator ako neko ima jedan viska,trebamo da idem na turu sledece nedelje a imamo samo jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2092 Napisano pre 5 sati Drug član, 613 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Coasti je napisao: Pozdrav, Kao sto naslov teme kaze kupio bih ejeas v6 pro komunikator ako neko ima jedan viska,trebamo da idem na turu sledece nedelje a imamo samo jedan Posto su oni novi i gde ima da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15931 Napisano pre 3 sati Integrisan, 3337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Temu uzeo namenski samo jedan (i zeznuo se) jer se sam vozim. Cena bila nekih 20 evra. Sve zavisi od kupovine na Temuu, nekome 2 komada izađe neki evro preko 20... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coasti 52 Napisano pre 3 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da da,oko 3000 su gore dole neki evro uglavnom kad nisu na snizenju po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coasti 52 Napisano pre 3 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Eto nisam znao da moze i jeftinije,drugara i mene izasli tacno 6000 prosle godine 2 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 271 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro uzimao skoro V6pro+ , nije ih bilo mnogo u ponudi na Temu i to su bili ok 7000 .Nisam baš odmah uzeo par , uzeo sam jedan uređaj i onaj daljinski a posle zasebno još jedan uređaj . Sa onim njihovim kuponima i sličnim sranjima možda može malo jeftinije da se prođe mada sad sa ovim novim nametima .... Ima onih starijih varijanti koji su malo jeftiniji od pro+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3404 Napisano pre 1 sat Drug član, 1281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ima na KP da se kupi. Ja sam uzeo. Sve ok samo me nervira mmogo dugmica pa treba navikavanje koje da se ubode. Al za muziku i da se przbori koja je top za te pare. Kum je uzeo neki skuplji i jednostavniji je za korišćenje od osno sve se radi na jedan taster. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...