Luka9905 2982 Napisano pre 15 sati Drug član, 533 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno da ovaj motorić nema sopstvenu temu. Sym NH-R 300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sym NH-R 300, 2026. godište, Enduro / Cross, 278 cm3, Beograd. Cena 3.790 €, Motori - Polovni Automobili Cena 3.790, opet bih rekao da je Sym van konkurencije za taj cenovni rang Da li ga je neko video, probao, pipnuo? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 351 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym nht 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam ga gledao, isti je kao Sym nht, uz blagi prednji redizajn. Nove stvari su : Obruč felni u crnoj boji, displej u boji, ima visi vizir (nht ima patrljak), zaštite za ruke, metalna zastita za izduvnu granu dole kod centralnog stendera (na nht je plasticna). Glavna razlika je prednji deo koji je bez "kljuna" i sa farovima koji su sada sociva. Takodje ima veci rezervoar. Meni ovaj tip motora, vozim ga samo 2000km deluje kao radni konj, nigde se ne istice a sve zavrsava. Promenio pre 14 sati član ficoman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 351 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym nht 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam ga gledao, isti je kao Sym nht, uz blagi prednji redizajn. Obruč felni u crnoj boji, displej u boji, malo visi vizir, zaštite za ruke. Glavna razlika je prednji deo koji je bez "kljuna" i sa farovima koji su sada sociva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 351 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym nht 300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican za grad, kao da vozite skuter, svuda prodje, lak za upravljanje, malo trosi, u gradu 3,2-3,5, na magistrali ispod 3. Sa dvoje je slabasan ali ide. Motor vuce na niskim obrtajima, ne voli visoke obrtaje, ali moze. Najbolja brzina 85-95 na magistrali, autoput moze bez problema da drzi 120, maksimalno oko 140. Promenio pre 14 sati član ficoman 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2982 Napisano pre 14 sati Drug član, 533 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno samo zašto posuda za antifriz na mestu na kom jeste, to izgleda postaje trend kod svih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 344 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo izgleda nezavršeno sa prednje strane, ova maska... I skoro 180 kg na 300 kubika u ovoj kategoriji mi izgleda malo previše uz 19icu napred. Liči mi da će zanimati sličnu publiku kao i npr CF 700MT, 80% asfalt i 20% baš lagani makadami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...