Misa97 33 Napisano pre 13 sati U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan +1 vlasnik, kupio sam pre mesec dana 800RE, kupljen 2024 godine. Meni prvi 'motor' - vozio sam Hondu ADV 350 Full givi oprema - -v37 side + maxia 55L, fantastično mu stoje -tank torba -maglenke - dosta pomažu kod noćne vožnje -crashbarovi -givi flašica -givi vizir koji pruža super zaštitu ali ima par problema - kao i svaki vizir brzo se isprlja, a previsok je i pogled mi je kroz njega te mi smeta + estetski mi se ne svidja + toliko je širok da retrovizor udara u njega kada se korman okrene da se zaključa. Prešao sam 3000km za ovih mesec dana, Srbija + tura do Ohrida. Ne mogu da pričam o snazi, vešanju i ostalom jer mi je prvi motor i naravno da mi je sve fulltop jer sam presao sa 29ks na 83ks. Sa druge strane, ono što mogu da kažem je da je udobnost 10/10. Ja 100kg, 185cm bez problema + devojka. Uskoro će 20 000 km na satu, znate li možda okvirno cenu servisa u ovlašćenom na 24000? Takodje, pošto nemam centralni štender, jel imate preporuku za neke štendere za prednji i zadnji točak? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...