DrugCrni 89 Napisano pre 2 sati U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, upravo sam prolazio starim pancevackim putem u smeru iz Pančeva. Plavi motor (moguće Honda) totalno uništena. Uzrok je izletanje auta iz nekih od onih improvizovanih parkinga ili malih ulicica. Stanje vozača mi je nepoznat jer ga nije bilo na licu mesta, ali po stanju motora ne sluti na dobro. Ako neko ima nekih informacija, bilo bi zgodno znati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2923 Napisano pre 2 sati Drug član, 528 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe prošao istim putem, samo što mislim da je Suzuki u pitanju, najverovatnije gsxr. Nije bilo hitne, kaciga je bila pored motora. Nadam se da je kolega dobro. Mislim da nije bila velika brzina u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 135 Napisano pre 51 minuta (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan I ja prošao i video isto danas popodne. Motor totalno uništen, preko puta crni punto po boku dobro ulubljenje od udara motora i neki bicikl je isto stajao pokrivljen pored.. Promenio pre 50 minuta član Dzigibau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...