DarkoČa 1873 Napisano Jun 2 Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Novo, u orig.ambalaži Štitnici za Jaknu- pakovanje sadrži štitnike za laktove x 2 komada, štitnike za ramena x 2 komada Imam dva pakovanja, znači za dve jakne Moguċe lično preuzimanje u Novom Sadu- slanje uz prethodni dogovor063428380 Darko DAINESE štitnici za jaknu KIT Protection A novo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM DAINESE KIT Protection / tip: A / Level 3Štitnici umetci za Jaknu za ramena i laktoveOsim za DAINESE modele orgovaraju i za sve ostale jakne koje unutra imaju uloške za postavljanje štitnikaNovo, nekorišċeno, u orig. ambalažiLično preuzimanje u Novom Sadu moguċe* slanje uz prethodni dogovor Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 562 Napisano Jun 2 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu, obliku i oznaci Type A su isti kao na mojoj Dainese jakni... spasili su mi rame i lakat... za svaku su preporuku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1873 Napisano pre 16 sati Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komplet prodat!Ostao još jedan komplet.Cena ista, bez ikakve promeneTrenutno je u Čačku, pa se može pogledati, probati bez ikakve obaveze.Takođe za par dana u Novom Sadu, Beogradu po dogovoru i okoliniПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 185 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: CRF 300 Rally, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena, ne vidim ovde da pise, a oglas nije aktivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1873 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, istekao je pa sam obnovio 50Eura DAINESE kit protection A, level 3, štitnici - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo, u orig. ambalaži Level 3, max. zaštita Štitnici za Jaknu - pakovanje sadrži štitnike za laktove x 2 komada, štitnike za ramena x 2 komada Trenutno u narednih par dana moguċe je... Promenio pre 13 sati član DarkoČa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2583 Napisano pre 9 sati Drug član, 1072 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sacekas me da dodjem sa mora do ponedeljka? Pa da trgujemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...