DarkoČa 1873 Napisano pre 9 sati Drug član, 626 postova Lokacija: Čačak Motocikl: vidi cover :-) Prijavi odgovor kao problematičan Novo, u orig.ambalaži Štitnici za Jaknu- pakovanje sadrži štitnike za laktove x 2 komada, štitnike za ramena x 2 komada Imam dva pakovanja, znači za dve jakne Moguċe lično preuzimanje u Novom Sadu- slanje uz prethodni dogovor063428380 Darko DAINESE štitnici za jaknu KIT Protection A novo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM DAINESE KIT Protection / tip: A / Level 3Štitnici umetci za Jaknu za ramena i laktoveOsim za DAINESE modele orgovaraju i za sve ostale jakne koje unutra imaju uloške za postavljanje štitnikaNovo, nekorišċeno, u orig. ambalažiLično preuzimanje u Novom Sadu moguċe* slanje uz prethodni dogovor Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 539 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer - BMW R1200GS LC - BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu, obliku i oznaci Type A su isti kao na mojoj Dainese jakni... spasili su mi rame i lakat... za svaku su preporuku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...