Endzy81 0 Napisano pre 4 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima, vlasnik sam Honde ADV 350 2025 godina, sada imam 6000km na satu i treba da mu odradim servis. Prvi ovlasceni servis mi je 220km daleko, sta mi savetujete da idem u ovlasceni servis i produzim garanciju ili da sam odradim zamenu ulja i filtera. Da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, ima li nekih mana koje bi eventualno bile skupe za popravku zbog kojih bi bilo bolje produziti garanciju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 12 Napisano pre 3 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima, vlasnik sam Honde ADV 350 2025 godina, sada imam 6000km na satu i treba da mu odradim servis. Prvi ovlasceni servis mi je 220km daleko, sta mi savetujete da idem u ovlasceni servis i produzim garanciju ili da sam odradim zamenu ulja i filtera. Da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, ima li nekih mana koje bi eventualno bile skupe za popravku zbog kojih bi bilo bolje produziti garanciju. HvalaPrvi servis na 1000Drugi na 7000Treći na 13000...Sent from my SM-F966B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...