Ivan@Ö 71 Napisano Maj 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Centralni kofer GIVI V58N MAXIA 5 Monokey 58L koji sam uzeo nov i nikad ga nisam upotrebio niti stavio na GS-a… jednostavno pogresan kofer za Aventure bike. (umesto njega sam uzeo aluminijumski givi tracker tako da mi je ivaj sada ostao a nemam sta sa njim) Dakle, nov i ne koriscen top case koji paše na sve monokey nosace, takodje i od Kappe… cena neka bude 380,-€ (trenutna cena kod nas 58.000 din) GIVI V58 MAXIA 5 TECH Gornji Kofer - 58L Peta generacija MONOKEY® kofera sa modernim dizajnom. V58NT verzija uključuje: - Crveni katadiopter - Foto-gravirani poklopac i dvostruki hromirani ukrasi na bazi Kapacitet i funkcionalnost: - 58 litara, dovoljno prostora za dve modularne kacige - Optimizovana težina od 5.4 kg za bolje aerodinamičke performanse - Poboljšana zaštita od krađe zahvaljujući boljem prijanjanju gornjeg i donjeg dela kofera - Nova tehnologija šarki omogućava mekano i kontrolisano zatvaranje bez upotrebe sajli Standardna oprema uz kofer: - Elastična traka za pričvršćivanje sadržaja - Mekana unutrašnja podloga na dnu kofera - Unutrašnja mrežica sa kukicama za stabilizaciju prtljaga Promenio Maj 31 član Ivan@Ö Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12155 Napisano Maj 31 Hronični Motociklopata, 7937 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ne daješ ploču s koferom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...