propeler 11 Napisano juče u 10:10 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Igor iz Subotice. Pretim forum još od 2023 ali sada se polako sklapaju sve kockice da najzad kupim neku Hondu za svoju dušu pa ću se uključiti aktivnije na forum sa pitanjima oko konkretnih modela koji me zanimaju. Vozim automobile (raznorazne Honde uglavnom ) već 30 godina, ali nikad nisam posedovao ništa na dva točka da je jače od 50ccm, pa sam u proceduri polaganja za A kategoriju te je vreme da se to promeni. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12052 Napisano juče u 13:24 Hronični Motociklopata, 7891 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao komšija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15564 Napisano juče u 16:47 Integrisan, 3319 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9460 Napisano juče u 16:51 Ne silazi, 3806 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Moj čoEk. Honda pa tri mesta prazno. (zato sad vozim Nissana i Kawasaki) #facepalm 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1146 Napisano juče u 18:13 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Koju to hondu planiraš da kupiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10094 Napisano pre 21 sati Drug član, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2506 Napisano pre 11 sati Drug član, 571 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
propeler 11 Napisano pre 10 sati (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, markommarko said: Dobrodošao. Koju to hondu planiraš da kupiš? Počeo bih sa Hondom GB350 ili Rebel 500… GB350 mi se vizuelno dopada kao retro bike ali me malo odbija 1 cilindar i vazdušno hlađenje, pre svega zbog letnjih kreni/stani vožnji po gradu. Rebel 500 sa druge strane mislim da bi mi bio taman ono što mi treba + je prelep i mali motor što je za mojih cca 175cm prava mera. Rebel bi mi bio sigurno prvi i jedini pik da nije 50% skuplji od GB350 (gledam nove) pa otuda dilema. Motor bi bio isključivo za drive po gradu, malo prigradske vikend vožnje ali ništa daleko, plus hobi šrafljenje u garaži (vidim da je za oba dosta veliko aftermatket tržište i da ima šta da se šrafi između sezona).. Nikakva putovanja ne planiram sa njim obzirom da se gospođa plaši pa bih se vozio isključivo sam. Promenio pre 10 sati član propeler 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1146 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi i RE Himalayan, sličan je motor, mada isto jedan cilindar, ali ista kubikaža i niža cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 56 Napisano pre 4 sati U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Igore! Moj glas ide za Rebel 500, naravno ako finansije dozvole. Baš lep motor a baš ih retko viđam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6784 Napisano pre 3 sati Nemanja Stojanović, 1844 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Honda pa tri mesta prazno. Kaže se "Honda pa sve onda." Dobrodošao Igore. Kao neko na trenutno svojoj petoj (ili šestoj, ko će da broji) Hondi, mogu da ti kažem da je odluka na mestu, i da ideš na Rebel. Isti agregat je u mom NX, i odličan je! Ide taman kako treba, troši ništa, pouzdan, usavršen i dokazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12052 Napisano pre 45 minuta Hronični Motociklopata, 7891 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, propeler je napisao: GB350 mi se vizuelno dopada kao retro bike ali me malo odbija 1 cilindar i vazdušno hlađenje, pre svega zbog letnjih kreni/stani vožnji po gradu. Nemoj da te brine vazdušno hlađenje, ti motori su napravljeni da izdrže mnogo žešće vrućine od ovih naših, pre će vozač da krepa nego mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...