Jump to content

Moto Zajednica

Savet predlog prsluk ili jakna za motor

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT

Pozdrav svima uradio sam neki perdonalizovani logo i ne znam gde rade vezove ili tehniku “Treba mi woven back patch sa našivanjem i 3D embroidery za tekst.”

Ili neki drugi savet.motivi su 3 vuka ja moja cera i supruga pa vise emocionalno.volio bih da lepo izgleda ubi se trazeci savet ko to radi i kakav vez i sl.pripremu imam

Takodje kozna jakna neka preporuka?do 350e

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT

Sve sam na svetu skoro video,ali ovako nepismen tekst nisam. Šta ti zanči to "perdonalizovani". Tražio sam po internetu i nema nigde prevod.

• Haha 2

• Cool tip, 3250 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady
Pre 4 sati, rajmax63 je napisao:

Sve sam na svetu skoro video,ali ovako nepismen tekst nisam. Šta ti zanči to "perdonalizovani". Tražio sam po internetu i nema nigde prevod.

Pa to kolega ima veze sa inteligencijom prvenstveno, da uočiš slovnu grešku, i odmah shvatiš, a ne da nekoga nazivaš nepismenim. Ali to opet ima veze sa tvojim životnim frustracijama... Ima u psihologiji reč za to.

Promenio član sashac
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT

Idi leči se. Ipak si nepismen. Pogledaj tvoj pisanje bez intrepunkcija i  dijakritičkih znakova.

Promenio član rajmax63

• U prolazu, 14 postova

Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno

• Podržavam 1

• U prolazu, 14 postova
Pre 5 sati, rajmax63 je napisao:

Idi leči se. Ipak si nepismen. Pogledaj tvoj pisanje bez intrepunkcija i  dijakritičkih znakova.

Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno

Pre 23 sati, siskobn je napisao:

Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno

Ovo 

Promenio član rajmax63

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: GSF 1250s

Verujem da ima i tebi bliža lokacija, lično poznajem samo, vezano za inicijalno pitanje - Happy vez iz Zrenjanina, Karolj, pored ostalog i ljubitelj pristupa životu na dva motorizovana točka. Čest gost na moto-susretima u regionu.

WWW.FACEBOOK.COM

Heppy Vez - vezionica, Zrenjanin. Gefällt 364 Mal · 2 Personen sprechen darüber. Vezionica Heppy Vez se bavi uslužnom izradom mašinskog veza na tekstilu, na gotovim proizvodima...

Inače moj rođak i drug iz detinjstva, pa ako uprava Foruma ovu objavu smatra kao komercijani nepotizam, kriv sam...

Promenio član chaba
  • Sviđa mi se 1

• Cool tip, 3250 postova
Pre 16 sati, rajmax63 je napisao:

Psihološki profil osobe koja na običan tipfeler („perdonalizovani“ umesto „personalizovani“) reaguje uvredama o nepismenosti i tvrdnjama da takav tekst „nikada nije videla“ obično se povezuje sa nekoliko specifičnih crta ličnosti.
Evo šta istraživanja i psihološka praksa kažu o takvim reakcijama:
  • Niska prijatnost (Low Agreeability): Studije, poput one sa Univerziteta u Mičigenu, pokazuju da su ljudi koji agresivno ispravljaju tuđe greške često manje prijatni i manje tolerantni na odstupanja od pravila. Dok će ekstrovertne osobe ignorisati grešku, osobe sa ovom crtom doživljavaju je kao ličnu uvredu ili dokaz nečije inferiornosti.
  • Narcistički perfekcionizam: Ovo je specifična forma perfekcionizma gde osoba ne zahteva savršenstvo od sebe, već isključivo od drugih. Takve osobe koriste tuđe greške da bi potvrdile sopstveni osećaj superiornosti i grandioznosti („Ja sam savršen i pametan, a ti si defektan jer si pogrešio slovo“).
  • Sindrom gramatičke pedanterije (GPS): U nekim slučajevima, ovo ponašanje može biti oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja gde osoba oseća fizičku nelagodu i anksioznost dok ne ispravi grešku. Međutim, kada je ispravka praćena agresijom i ponižavanjem, reč je više o karakternoj osobini nego o samom sindromu.
  • Projekcija frustracije: Agresivan ton često ukazuje na to da osoba koristi gramatiku kao "ventil" za sopstvene životne frustracije. Ismevanje tuđeg tipfelera je „laka pobeda“ koja im omogućava da se trenutno osete moćno i bitno.
Kako to izgleda u praksi?
Osoba koja kaže da „nigdje na internetu nema prevoda“ za očigledan tipfeler zapravo koristi pasivno-agresivnu taktiku. Ona se pretvara da ne razume o čemu se radi kako bi vas dodatno ponizila, iako je svima jasno da je u pitanju obično slovo pored slova na tastaturi (D i S su jedno do drugog).
  • Podržavam 1

• Cool tip, 3250 postova
On 11. 5. 2026. at 1:48, siskobn je napisao:

Pozdrav svima uradio sam neki perdonalizovani logo i ne znam gde rade vezove ili tehniku “Treba mi woven back patch sa našivanjem i 3D embroidery za tekst.”

Ili neki drugi savet.motivi su 3 vuka ja moja cera i supruga pa vise emocionalno.volio bih da lepo izgleda ubi se trazeci savet ko to radi i kakav vez i sl.pripremu imam

Takodje kozna jakna neka preporuka?do 350e

Proveri sa nasim kolegom Giga hand made 

WWW.FACEBOOK.COM

• Drug član, 1160 postova
  • Motocikl: -

Ma sve to u redu, ali ja sve gledao po netu i tražio šta znači termin "zanči" i nisam mogao da nađem? Jel može neko da mi objasni?

@rajmax63jel možeš ti, ti si ga napisao?

• Hvala 1

On 12. 5. 2026. at 6:50, sashac je napisao:
Psihološki profil osobe koja na običan tipfeler („perdonalizovani“ umesto „personalizovani“) reaguje uvredama o nepismenosti i tvrdnjama da takav tekst „nikada nije videla“ obično se povezuje sa nekoliko specifičnih crta ličnosti.
Evo šta istraživanja i psihološka praksa kažu o takvim reakcijama:
  • Niska prijatnost (Low Agreeability): Studije, poput one sa Univerziteta u Mičigenu, pokazuju da su ljudi koji agresivno ispravljaju tuđe greške često manje prijatni i manje tolerantni na odstupanja od pravila. Dok će ekstrovertne osobe ignorisati grešku, osobe sa ovom crtom doživljavaju je kao ličnu uvredu ili dokaz nečije inferiornosti.
  • Narcistički perfekcionizam: Ovo je specifična forma perfekcionizma gde osoba ne zahteva savršenstvo od sebe, već isključivo od drugih. Takve osobe koriste tuđe greške da bi potvrdile sopstveni osećaj superiornosti i grandioznosti („Ja sam savršen i pametan, a ti si defektan jer si pogrešio slovo“).
  • Sindrom gramatičke pedanterije (GPS): U nekim slučajevima, ovo ponašanje može biti oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja gde osoba oseća fizičku nelagodu i anksioznost dok ne ispravi grešku. Međutim, kada je ispravka praćena agresijom i ponižavanjem, reč je više o karakternoj osobini nego o samom sindromu.
  • Projekcija frustracije: Agresivan ton često ukazuje na to da osoba koristi gramatiku kao "ventil" za sopstvene životne frustracije. Ismevanje tuđeg tipfelera je „laka pobeda“ koja im omogućava da se trenutno osete moćno i bitno.
Kako to izgleda u praksi?
Osoba koja kaže da „nigdje na internetu nema prevoda“ za očigledan tipfeler zapravo koristi pasivno-agresivnu taktiku. Ona se pretvara da ne razume o čemu se radi kako bi vas dodatno ponizila, iako je svima jasno da je u pitanju obično slovo pored slova na tastaturi (D i S 

Ipak si nepismen i nadasve psihički nestabilan. U tvom društvu je teško biti, jer bolest ne bira. 

Promenio član rajmax63

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: V-Strom 1000 XT

Ovo je čudo...vas dva ste ispisali povijest,a ništa niste rekli, lipo se nađite na Pivi,i raspravite gramatiku...paa... ja odem tu do Preka,oli Dugog otoka,nedavno djir do Visa... pa kad sjednem u kafić, ja pola ne razumim tu spiku domaćih,i šta me briga...i ope sve dobro...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Izvinjavam se @siskobn jer nemam informaciju za koju si pitao a ipak pišem.

Evo @rajmax63 i ja sam valjda ona sa dijagnozom jer sam iz BGD. I to ona n-ta generacija delimično iz kruga dvojke a delimično sa Voždovca (ako ne znaš istorijat likova sa Voždovca pitaj slobodno, tu su uostalom i braća zemunci da pripomognu u objašnjenju). Pa da ti ta moja dijagnoza odgovori - nikada nisam ulazila u sukobe na forumu jer smatram da likove kao što si ti treba u principu ignorisati. Od tvog prvog pa do poslednjeg posta izbija mržnja, potisnuti bes i ponajviše bahatost koja nam je svima poznata u odredjenoj grupaciji čovekolikih bića. Samo baš ta ćutljivost nas koji smo protiv sukoba je i dovela do toga da je vas sve više, sve ste bezobrazniji i ne primećujete da trujete sve oko sebe. I uvek postoji momenat kada vam treba bar privremeno stati na put maltretiranja. Pošto imaš problem očigledno sa svima nama iz BGD a ti lepo sedi u tom svom raju gde ste valjda svi "normalni" i pokušaj da ignorišeš nas nepismene kojima nije lako. Šteta što administratori ne stižu da pročitaju sve na forumu i da sankcionišu tvoje vredjanje. Svakako, želim ti sve najbolje u životu i da ti se što pre ostvari želja da mi, bića iz BGD (i Zemuna, da se ne osete preskočeni), nestanemo iz tvog idealnog sveta.

• Sviđa mi se 6
  • Zbunjen 1

• Drug član, 1160 postova
  • Motocikl: -
Pre 3 sati, Peppermint je napisao:

Evo @rajmax63 i ja sam valjda ona sa dijagnozom jer sam iz BGD. I to ona n-ta generacija delimično iz kruga dvojke a delimično sa Voždovca (ako ne znaš istorijat likova sa Voždovca pitaj slobodno, tu su uostalom i braća zemunci da pripomognu u objašnjenju). Pa da ti ta moja dijagnoza odgovori - nikada nisam ulazila u sukobe na forumu jer smatram da likove kao što si ti treba u principu ignorisati. Od tvog prvog pa do poslednjeg posta izbija mržnja, potisnuti bes i ponajviše bahatost koja nam je svima poznata u odredjenoj grupaciji čovekolikih bića. Samo baš ta ćutljivost nas koji smo protiv sukoba je i dovela do toga da je vas sve više, sve ste bezobrazniji i ne primećujete da trujete sve oko sebe. I uvek postoji momenat kada vam treba bar privremeno stati na put maltretiranja. Pošto imaš problem očigledno sa svima nama iz BGD a ti lepo sedi u tom svom raju gde ste valjda svi "normalni" i pokušaj da ignorišeš nas nepismene kojima nije lako. Šteta što administratori ne stižu da pročitaju sve na forumu i da sankcionišu tvoje vredjanje. Svakako, želim ti sve najbolje u životu i da ti se što pre ostvari želja da mi, bića iz BGD (i Zemuna, da se ne osete preskočeni), nestanemo iz tvog idealnog sveta.

Opraštam ti onu krem bananicu!

• Sviđa mi se 1

Pre 5 sati, Peppermint je napisao:

Auuuu pa ti pretiš .

Ti si od onih "znaš ti ko sam ja" sa Voždovac, Braća Jerković ovo,ono, iz Zemuna, raspitaj se. Sama sebi daješ dijagnozu.

Pun mi qur.. vas koji vazda pretite. Prošao sam ja to, još tamo '90 . 

• Zbunjen 1

• Svrati ponekad, 243 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Ti si prijatelju izgleda promašio ideju ovog foruma, kako kaže jedan naš mudar član ovo je forum dobre vožnje, druženja i zabave. Ovde niko nikome ne preti. Pogledaj danas sunce koje konačno sija, stavi svoju kacigu na glavu, provozaj se i razbistri misli. Uživaj u onome što nas sve povezuje - ljubav prema dvotočkašima. Batali svadje i rasprave. A slogan koji si ti napisao “znaš li ti ko sam ja” ovde ne koristimo jer je samo mesto izmedju niko i ništa, ostavi to za neke druge situacije i druga mesta. Ovde smo svi samo oni likovi koji spuste pozdrav kad sretnu druga na drumu. I da ne bude zabune, da pomisliš da se ovde neko nekoga plaši, ako želiš da seješ negativnu energiju odskakući u drugom pravcu. Pozdrav iz sunčanog BGD

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 6

• Drug član, 1483 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08

Da me prostite, ne tupite ga po mnogo. 🤣 ❤️

@siskobn Ako se već nisi snašao, probaj kod Zeke vez, naš Zeka drifter. 

WWW.INSTAGRAM.COM

2,008 Followers, 301 Following, 143 Posts - Milos Djordjevic (@zeka_vez) on Instagram: "- Izrada veza po Vašoj želji - Izrada sublimacione štampe - izrada 3D štampe 📩...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja