954 53 Napisano Sreda u 15:06 Svrati ponekad, 148 postova Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan SPIDI kozna jakna,neupotrebljena,velicina 56, Ima termo ulozak i protektore Odlicna!!! cena 150eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24169 Napisano Sreda u 15:11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2945 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobra cena, dobra velicina, samo ne odgovara boja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 53 Napisano Sreda u 15:34 Svrati ponekad, 148 postova Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ko to jos gleda!? Univerzalna je kombinacija boja,moze na sve! Bar je to moje vidjenje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2756 Napisano Sreda u 17:45 Drug član, 1655 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Za otprilike koju težinu, visinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 53 Napisano Sreda u 17:47 Svrati ponekad, 148 postova Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve je to individualno...od gradje čoveka zavisi,ne znam sta da ti kazem... Mozda si nizi a krupan ili visok a prosecno gradjen..Najbolje da probas,realno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24169 Napisano Sreda u 19:42 Vozim motor, nisam BAJKER, 2945 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, 954 je napisao: Ko to jos gleda!? Univerzalna je kombinacija boja,moze na sve! Bar je to moje vidjenje... Jbg, gledam ja, meni je bitna boja tojest, volim iskljucivo crnu opremu, ne volim da vristi i sljasti. Ako se ne varam, jakna br 56 bi trebalo da je za osobu od 185/100 kg tj bas za mene. Srecna prodaja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...