Abi 2853 Napisano Petak u 16:40 Drug član, 1274 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko koristi ove jeftinije "rucne" varijante? Video sam balanserke za 50-60e i nasao za tipa 80e i 200e montazerke/demontanzerke. U Komp vidim Rabakonda? Ako neko koristi ili je koristio i ne mrzi ga da pise, znacilo bi mi da li su ok za kucnu varijantu ili je bacanje para? Hvala! K-Moto Rabakonda / Mašina za montiranje guma - Kompp Co KOMPP.CO.RS Mašina za montažu i demontažu guma kod kuće ! Olakšajte sebi posao i manite se troškova koji Vam nisu potrebni ! I jeftinija varijanta Montažer / demontažer za moto gume - Kompp Co KOMPP.CO.RS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 301 Napisano Petak u 21:22 (promenjeno) Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam na tu temu, ali ovaj alat služi samo da se "odlepi" guma sa felne? Pajserima je skineš sa felne i nabaciš. Za balansiranje ima ova varijanta: https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/alati-i-oprema-za-autoservise/masina-za-poravnanje-i-balansiranje-tockova-motocikla/oglas/189738844 P.S. Planiram da nabavim i pajsere (koji mogu i da odlepe) i za balansiranje. Onda sve to mogu sam da radim pošto sam kupio alat za lanac Promenio Petak u 21:23 član VPetar 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2853 Napisano Petak u 22:18 (promenjeno) Drug član, 1274 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Balanserku sam nasao 55e. Ovo deluje fino, pogotovu ova skuplja, ali posto u zivotu tako nesto nisam probao, hajde da pitam Promenio juče u 01:48 član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...