andrej. 4994 Napisano April 23 BJB Maxi Scooter Club, 1464 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Znamo već neko vreme da stiže Unicorn, samo je pitanje vremena... ali listam cenovnik KTMa da vidim nešto, kad tamo: Tako da je verovatno vrlo blizu. Osnova naravno 690 Enduro, napravljen u ono što su Rade Garage i ostali pravili aftermarket 2500e skuplji od Endura. Sam Tower je tamo oko 1500e, tako da ako ima još ozbiljnijih promena, lep paket. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7759 Napisano April 23 Advanced Member, 2628 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako su propustili da dodaju niske prednje rezervoare (ala Kove 450, ili bilo koji drugi reli motor) onda će ovo biti samo Enduro sa vizirom i mestom za navigacione instrumente. I dva visoka prednja rezervoara, očito Nadam se da ovo nije konačni izgled, jer mi stvarno deluje više kao prerada a ne proizvod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 758 Napisano April 25 Pažljivo prati, 717 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno prerada i Rade pravi rezervoar i opet izađe povoljnije. A može i drugačiji toranj pa još jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4994 Napisano juče u 09:00 BJB Maxi Scooter Club, 1464 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stigao. Tower, prednji rezervoari od 7l (ukupno 20). Terao bih https://www.ktm.com/en-int/models/adventure/2027-ktm-690-rally.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25212 Napisano juče u 09:04 (promenjeno) Integrisan, 8180 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poprilican broj izmena. Promenio juče u 09:05 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1411 Napisano juče u 09:53 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tempomat na necemu sto je bila i treba da bude dualsport platforma, sad sam siguran da sve ide dodjavola.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7759 Napisano pre 4 sati Advanced Member, 2628 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine 1500km autoputa i magistrale kroz Tursku u dva dana na Kove 450. Uopšte se ne bih bunio da sam imao tempomat na raspolaganju A vozio bih i mnogo više bez njega. 690 Rally, apsolutno može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 1070 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Norden Expedition je 14k, ne kazem da ovaj bajk nece biti dobar ali cena mu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4994 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 1464 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Norden Expedition je kao da na ovog staviš suvozača, baš nemaju veze jbg.. Biće im ovo pun pogodak, skuplje su izlazile 690/700/701 prerade da se dobije ovo pa ih opet ima pun k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 1070 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Slozio bih se i ne bih se slozio... Ipak Norden daje malo vise za te pare, jako sposoban bajk ako zelis malo da vezbas... Druga su klasa i to je jasno, ali nekako su mogli malo cenu da usklade i sa tim specifikacijama nije Rally ready, a mislim da ce ZX Moto biti iznenadjenje za onog ko bude zeleo taj tip Rally masine... No dobro svako kupuje i vozi sta zeli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1411 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gliga said: Prošle godine 1500km autoputa i magistrale kroz Tursku u dva dana na Kove 450. Uopšte se ne bih bunio da sam imao tempomat na raspolaganju A vozio bih i mnogo više bez njega. 690 Rally, apsolutno može Pa dobro, zakljucujem da upadas u njihovu starosnu ciljnu grupu, kao i ja takodje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4994 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1464 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @OgiBG Meni npr. Kove nije legao iako je možda u teoriji nešto što bi odgovaralo, nikako se ne vidim na njemu.. 690 enduro nisam probao pa nemam pojma - možda bi bilo isto. ZX Moto generalno jedva čekam sve U principu bih da ostanem na ovoj težini a da dobijem sve što fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7759 Napisano pre 19 minuta Advanced Member, 2628 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 690/701 su prijatniji za vožnju u odnosu na Kove 450. Kulturniji rad, mekše ogibljenje. Lakše će se svideti većem broju vozača. Kove je prilično specifičan. A cenim da će ZX Moto biti još manje prikladan za svakodnvnu upotrebu (mislim na njihov reli model koji me po fotkama uopšte ne privlači). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...