Gile 1668 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 872 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Za Dimca i ostale!!! ;D U selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca, u nedelju, 1. marta, odrzace se tradicionalna manifestacija Rakijada po sedmi put za redom. Ja verovatno necu biti kuci u to vreme, ali naravno tu sam da pomognem informacijama ako sta zatreba. 064 14 80 322 Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gile na informacijama! :D Nadam se samo da nece biti ovakvo vreme jer ipak treba preci Rudnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To je totalno ludilo. Gledao sam na youtube. Jedan od mojih omiljenih klipova. Pogledajte onaj deo pred kraj klipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja pijem samo Pivo ali bih otisao da vidim kakva je atnosvera kad svi piju i svi pijani :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 22, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Onaj klip kad sam gledao jos ranije sam se iskrivio od smeha ....vredi posetiti definitvno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetna manifestacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Brate moj jel ovo moguce? Znaci ljudi su totalno otrovani! He, kakvi veseljaci svaka cast... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 23, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol ti pokaze pravu prirodu coveka Nema boljeg detektora lazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Vule, samo mi nije jasno kakva je priroda aktera ovog klipa!? Garantujem da se ovi jos nisu otreznili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Vule, samo mi nije jasno kakva je priroda aktera ovog klipa!? Garantujem da se ovi jos nisu otreznili Ma jok, oni stalno samo dolivaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj ubi me ova vlaska muzika u srce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nas i Rusa tristamiliona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ovo trebalo zakonom zabraniti :-\? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ovo trebalo zakonom zabraniti :-\? Ne znam kako ti gledas na ovo ALI: -Ovo i hoce zabraniti zakonom jednog dana, istim onim zakonom koji ce nam ozvaniciti gej parade, istopolne brakove i takvim nakazama dati decu na usvajanje... Ovim ljudima se nista ne moze zameriti sem sto su stanovnici nekih malih naseobina koje neki zovu sela, da postavimo video klip sa nekog splava u Beogradu gde veselo drustvo satire Jack Daniel's i Red Bull citavu noc niko ne bi primetio nista lose u tome ali ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako danas stoje stvari mi krecemo sutra oko 12h kolima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Bila dobra Rakijada nazalost Manculinci ili RRT dosli do polufinala,ma bilo je ludo narocito u povratku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malo pre vratio. Bila je super atnosvera, jelo se, pilo se... Nismo se mnogo zadrzavali u sali gde se odigralo takmicenje jer smo hteli sto pre negde da sednemo tako da ima samo par slika koje cu postaviti koliko sutra. Sto se tice puta do Pranjana preporucio bih ga svima koji vole Rally a pritom voze Lancer ili Imprez-u u bilo kojoj evoluciji, skoro nisam isao putem sa toliko krivina. G. Milanovac- Pranjani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bila dobra Rakijada nazalost Manculinci ili RRT dosli do polufinala,ma bilo je ludo narocito u povratku... Nisam bio bas toliko upcen ali mislim da su pobedili "Dabrovi sa Karaburme" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna narodna pesma u kojoj se peva 'od rakije nema bolje zene,po tri dana ona ljulja mene'! ;D Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika ali nisu neke. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Taman kad sam hteo da slikam hranu baterije se ispraznile tako da nismo ni slikali trubace koji su kasnije dosli... Ali dobro, bilo je super i sto je naj vaznije bez i naj manjeg incidenta. Ovo je vise bila izvidjacka misija pa se nismo bas naj bolje organizovali. Sledece godine cemo ici organizovanije i sto je naj vaznije da nadjem nekog vozaca koji ne pije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 2, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ko je trazio vozaca koji ne pije ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam info da su Cacani za 38 sekunde izduvali litru ljute,neznam dali su pobednici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam info da su Cacani za 38 sekunde izduvali litru ljute,neznam dali su pobednici Sto se mene tice pobedili su, jbt. 38 sekundi :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...